DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovih blagdana zaboravite na kuglice i otkrijte najposebnije božićne ukrase za jelku koji su ove sezone apsolutni hit!

Ukrasi koji su nas osvojili na prvu!
Iako nas od čarolije Badnjaka dijeli nešto više od mjesec dana, dolaskom studenog u mnogim domovima već tradicionalno započinje ukrašavanje prostorija i kićenje božićnog drvca, a kojim se i službeno obilježava početak blagdana. I zaista, moramo priznati kako ukrašeno božićno drvce stvara jednu posebnu, toplu atmosferu u svakom domu, no što kažete na to da ove sezone dodate nešto više osobnosti vašem božićnom drvcu i istaknete vaš individualni stil kao nikada do sada?

Pomno odabran set ukrasa itekako će vam pomoći u personalizaciji vašeg božićnog dekora, a najljepši i najpoželjniji božićni ukrasi ove sezone nisu samo svečani i atraktivni, već se radi o pravim malim umjetničkim djelima, toliko izdržljivima da mogu trajati i sezonama nakon! A kolekcija koja nas je ove sezone apsolutno oduševila definitivno je kolekcija ornamenata za božićno drvce koju potpisuje obožavani brend H&M Home! H&M Home se tako pobrinuo da ovih blagdana obične ukrase i standardne kuglice zamijenimo stylish visećim ornamentima koji će vas s lakoćom povezati s dragocjenim uspomenama te vas podsjetiti na to zašto cijenite svoju obitelj i prijatelje, a što je ujedno i sama smisao Božića!

Od genijalnih visećih figura kao što su viseći komad sira, viseća figura limuna, neodoljivih makarona, pa čak i - pomfrita : U ovoj najposebnijoj H&M Home kolekciji ukrasa za božićno drvce pronaći ćete baš sve što vam je potrebno kako biste ove sezone dekorirali najljepše i najposebnije božićno drvce do sada! U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita, a cjelokupnu kolekciju potražite ovdje!

Paket 4 kuglice makaronsi (£12.99) 

 Limun (£4.99)

 Mini vijenac (£6.99)

 Sir (£4.99)

 Pomfrit (£4.99)

 Stakleni ukras (£9.99)

 Sladoled (£4.99)

 Pas (£4.99)

 Smokva (£4.99)

 Mačka (£4.99)

 Auto (£8.99)

 Šampanjac (£4.99)


Foto: H&M Home
Objavljeno: 13.11.2022. u 06:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p