DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovo je trend u uređenju interijera koji ćete sigurno poželjeti u svom domu!

Tako jednostavno, a efektno!

Baš kao što je to slučaj kod mode ili beauty industrije, svijet interijera također je podložan trendovima koji se nerijetko u isto vrijeme pokažu i vrlo funkcionalnima. Naime, iako svi s vremena na vrijeme volimo maštati o katalogičnim Pinterest dekoracijama, katkad treba stvari sagledati s estetske, ali i praktične strane, no posljednji trend koji je zaludio baš sve na savršen način objedinjuje obje komponente.

Riječ je o boji po kojoj se može pisati kredom, a koja je najčešće crne, no možete se odlučiti i za neku drugu. Crna boja najčešće nije prvi odabir prilikom bojanja zidova jer je uvriježeno mišljenje da smanjuje prostor te iako je to donekle točno, ako ju implementirate na pravi način možete biti itekako efektna i zanimljiva. Što se tiče boja po kojima se može pisati kredom, najbolje će izgledati u kuhinjskom prostoru gdje će služiti svrsi jer ćete sve recepte ili usputne obaveze moći efektno napisati na zid, ali se i poigrati raznim varijantama crteža te na taj način ispoljiti svoju kreativnost.

Osim kuhinje, ova varijanta dekoracija jako dobro pristaje i primjerice hodniku ili spavaćoj sobi, a ne sumnjamo da će joj se najviše razveseliti oni najmlađi kojima će ‘šaranje’ po zidu biti posebno draga vrsta razonode. Isto tako, budući da se kreda s lakoćom briše, gotovo svaki dan možete kreirati neku drugu sliku koja će uljepšavati vaš prostor te mu podariti dinamiku i raznovrsnost. Naravno, osim bijele krede, tu su i one u boji koje će ‘tmurnu’ crnu podignuti u tren oka i vašem interijeru pružiti nadasve poseban i drugačiji izgled.

U nastavku smo izdvojili nekoliko primjera dekoracije interijera s bojom za kredu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 04.05.2021. u 13:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p