DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovo su najpoželjnije keramičke šalice koje su osvojile Internet i koje će vas oduševiti na prvu!

Moderan dizajn u koji smo se zaljubili!
Malene, svakodnevne rutine bez kojih dan nije potpun definitivno se razlikuju od osobe do osobe, no jedno je sigurno: Ispijanje kave ili čaja poseban je ritual s kojim većina nas započinje svoj dan! A kako bi u potpunosti stvorili atmosferu po našem guštu, nije naodmet u kuhinjskim ormarićima imati posebne šalice koje ostavljaju bez daha, a uz koje će šalica našeg omiljenog napitka biti još slađa!

Kao i mnogo puta ranije, svu našu pažnju ukrao je još jedan keramički detalj koji smo odmah poželjeli uvrstiti u naš asortiman, a koji je ujedno i zaludio društvene mreže svojim neobičnim nizom boja, printova i upečatljivih oblika! Naime, riječ je o prekrasnim unikatnim keramičkim šalicama koje zaista na prvi pogled privlače svojim neodoljivim, autentičnim, zaigranim, i prije svega modernim dizajnom o kojemu se ovih dana na Instagramu ne prestaje pričati. Studio Palu stvorila je mlada Turkinja Dilare Yakici, koja je, nedugo nakon što se uopće počela baviti keramikom, postala nadaleko poznata po svojim otmjenim šalicama sa skulpturiranim ručkama u raznim bojama i oblicima. Svaki komad koji ćete pronaći u Palu kolekciji ručno je izrađen u Istanbulu, no na našu sreću, zbog velike potražnje, sve svoje kreacije dostavljaju po cijelom svijetu!
 
Modeli koji su nam se posebno svidjeli uključuju jednostavno dizajnirane šalice u pastelnim bojama, s upečatljivim, nezaobilaznim ručkama koje čine okosnicu gotovo svakog komada keramike s Palu potpisom. Tu su i genijalni komadi s uzorcima, od kojih se definitivno izdvaja trenutno popularni šahovski uzorak, baš kao i točkasti print koji je jedan od najpopularnijih u trenutnoj ponudi! U nastavku članka izdvojili smo neke od naših favorita, a cjelokupnu kolekciju potražite na službenom Instagram profilu!
Foto: Instagram
Objavljeno: 06.11.2022. u 08:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p