DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovo su najtraženiji luftići sezone koji će ovoga ljeta biti veliki hit!

Još jedno ljeto u znaku zabavnih luftića
Luftići neobičnih, zabavnih oblika u posljednjih su deset godina postali jedan od najtraženijih dodataka za plažu. Sjećate li se prve pojave gigantskih jednoroga i rozih flaminga koji su u Lijepoj Našoj svakodnevno privlačili pažnju i punili novinske stupce u žaru sezone? I dok su mnogi mislili kako će ovaj trend nestati brže no što je buknuo, zabavni luftići su i deset godina nakon ostali itekako tražen ljetni artikl, a možemo slobodno reći da njihov dizajn danas ne poznaje granice…

Nema sumnje u to dan su platforme društvenih medija poput Instagrama, Facebooka i Pinteresta odigrale značajnu ulogu u popularizaciji luftića neobičnih vizura; Osim što pružaju vizualno privlačan sadržaj koji je savršen za objave na društvenim mrežama, viralna priroda takvih objava stvorila je enormnu želju među ljudima da i sami posjeduju i koriste ovakva ‘plovila’. Danas luftići ovakvog tipa dolaze u zaista različitim kreativnim dizajnima, uključujući lubenice, kriške pizze, retro kasete, pa i bočice parfema, a s obzirom na to da ljudi posljednjih godina sve više stavljaju naglasak na uživanje u slobodnom vremenu i stvaranju nezaboravnih trenutaka, zabavni luftići svakako su u skladu s ovim trendom, pružajući pojedincima zabavan, ugodan i nešto posebniji način opuštanja na moru.

Odmak od tradicionalnih dodataka za bazen

Dostupnost i pristupačne cijene ovih luftića također su pridonijeli njihovoj popularnosti, ali i ‘natjerali’ ljude da se prepuste ovom trendu i vrate lijepa sjećanja na neka davna ljeta kada su i oni najobičniji luftići bili najveće zvijezde na svakoj plaži. A kako bismo vam olakšali potragu za savršenim modelom, u nastavku smo izdvojili nekoliko naših favorita sezone koji su ujedno i jedni od najtraženijih luftića za ljeto 2023., a najljepše modele koje smo otkrili na stranici Sunny Life otkrijte ovdje!

Foto: SunnyLife
Objavljeno: 04.06.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p