DIZAJN I ARHITEKTURA

Ovu subotu ne propustite veliku rasprodaju biljaka u Botaničkom vrtu!

Vrijeme je da osvježite svoj životni prostor!

Činjenica jest da detalji u domu itekako čine razliku, a unazad nekoliko sezona glavni detalj u uređenju interijera su upravo biljke. Za biljke vrijedi pravilo da ih zaista nikada nije previše, stoga ovoga vikenda ne propustite veliku rasprodaju biljaka u Botaničkom vrtu PMF-a u Zagrebu!

Nakon povratka s godišnjeg odmora, ono za čime najviše čeznemo jest promjena životnog prostora. S druge strane kako nemamo vremena niti volje za upuštanje u neke skupe i dugotrajne renovacije, nekoliko novih detalja zasigurno će osvježiti vaš omiljeni kutak. Biljke su odličan način kako pružiti prostoru neku novu energiju te stvoriti sasvim novi ugođaj, stoga se jako veselimo rasprodaji biljaka u Botaničkom vrtu koja se održava ove subote. U ponudi ćete moći pronaći popularne sukulenate, kao što su kaktusi, mlječike, agave isl., sobne biljke te razne kukcojedne biljke, ali i drvenaste biljke, kao što su grmovi za vanjsku sadnju. Prodajni prostor nalazit će se na zapadnoj strani Botaničkog vrta, uz kuću uprave, a sama prodaja trajat će do 12 sati.

"Prodajni prostor nalazit će se na zapadnoj strani Botaničkog vrta, uz kuću uprave: zainteresirani kupci ulazit će kroz kolni ulaz iz Runjaninove ulice (nasuprot Ministarstvu kulture i medija RH). Ulazak s vozilima nije moguć, ali je moguće naći parkirno mjesto u Runjaninovoj ili Crnatkovoj ulici. Tramvajska stanica „Vodnikova“ udaljena je svega 150 m od ulaza na prodajno mjesto. U prodajni prostor NEĆE SE MOĆI UĆI IZ PERIVOJA BOTANIČKOG VRTA zbog obveze provođenja propisanih epidemioloških mjera. Ulaz u Botanički vrt za posjetitelje koji ne dolaze na prodaju nalazi se na sjevernoj strani, kod starog staklenika (Mihanovićeva/Marulićev trg)." - stoji u službenoj Facebook objavi Botaničkog vrta PMF-a.

Bitna napomena je i ta da ponesete sa sobom cekere, košare, platnene vrećice isl. jer se u Botaničkom vrtu već godinama ne dijele niti prodaju one plastične!

Foto: Instagram
Objavljeno: 30.09.2021. u 14:28
Tagovi: interijeri

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p