DIZAJN I ARHITEKTURA

Oysho ima prekrasne božićne poklone koji će razveseliti baš sve!

Divne igre i setovi s kojima je zabava zagarantirana!

Iako Oysho znamo kao modni brend u kojem možemo nabaviti najudobnije pidžame i trenirke za po kući, ovog puta iznenadio je novom vrlo interesantnom ponudom. Naime, doba u kojem živimo potaknulo nas je da se prisjetimo nekih davno zaboravljenih rituala, a ostanak kod kuće s obitelji i uživanje u dinamičnim društvenim igrama definitivno odlično odgovara opisu. Upravo zato Oysho je predstavio nekoliko vrsti društvenih igara, ali i neodoljiv set za pletenje koji je osim samome sebi, skupa s društvenim igrama, idealan božićni poklon s kojim ne možete pogriješiti!

'Best time at home' je ime šarmantne Oysho kolekcije koje uključuje pregršt društvenih igara kao što su Master mind, Mikado, Bingo u kojima ćete sigurno maksimalno uživati. Sve igre načinjene su od drva, odnosno održivih materijala te su ujedno i stilski vrlo atraktivne pa mogu poslužiti kao poprilično efektna dekoracija. Kao što smo spomenuli, ako ste trenutno u potrazi za idealnim blagdanskim poklonom dragoj osobi, Oysho igre nameću se kao odabir koji će oduševiti baš sve, stoga nema baš nikakvog razloga da ne razmislite i iznenadite ovim drugačijim i nadasve kreativnim poklonom.

Tavla (250 kn)

Bingo (500 kn), mikado (60 kn)

Block & Block (100 kn)

Osim samih igara, nama je za oko zapeo i divan set za pletenje. Riječ je o 'We are Knitters' setu koji uključuje vunu, igle za pletenje i sve ostale tehničke potrepštine koje su potrebne kako biste ispleli svoj kardigan ili neki drugi predmet za nošenje što je finalna zamisao ovog prekrasnog seta. Naravno, uz njega dolaze i detaljna uputstva pomoću kojih ćete sigurno uspješno doći do cilja, a pritom neizmjerno uživati jer pletenje jest divan način relaksacije i opuštanja. Uz društvene igre, ovo je također odlična ideja za poklon koja zasigurno neće proći nezamijećeno!

Set za pletenje (1000 kn)


Foto: Oysho
Objavljeno: 24.11.2020. u 11:28

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p