DIZAJN I ARHITEKTURA

Pampas je divan dekorativni detalj koji ćete odmah poželjeti u svom domu!

Divan detalj koji podiže svaki prostor!

Sigurni smo da se slažete s činjenicom kako je uređenje interijera jedna od najdražih 'briga' kojoj se uvijek rado vraćamo, a baš kao što je to slučaj i primjerice s odijevanjem, uređenje interijera također voli i prati trendove koji prostoru pružaju svježinu.

Pampas je suha trava koja je unazad nekoliko sezona postala vrlo poželjan dekor u domu, no ove godine doživljava apsolutnu dominaciju i potražnju. Ova efektna trava je zapravo vrlo jednostavna, može varirati u gustoći, veličini i boji te je kao takva idealan poligon za prilagodbu vlastitom stilu i prostoru.

Mi predlažemo je da pampas travom dekorirate dnevni boravak, hodnik ili spavaće sobe jer je riječ o smirenom i decentnom ukrasu koji je s druge strane opet toliko poseban i upečatljiv da neupitno osvaja na prvi pogled. Pampas je vrlo elegantan, profinjen i glamurozan, stoga će se odlično uklopiti u minimalističke interijere kojima želite podariti dinamiku, ali i one nešto razigranije.

Jedno je sigurno, a to je da s pampasom jednostavno ne možete pogriješiti već naprotiv domu podariti dašak cosy čarolije koja se može modelirati i na taj način zaokružiti estetiku prostora u kojem boravite na pravi način. Budući da je Instagram postao riznica inspiracije, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja kako uklopiti pampas u životni prostor za koji smo sigurni da će vas potaknuti da još danas nabavite svoj primjerak i svom interijeru podarite novo stylish ruho.

Foto: Instagram
Objavljeno: 27.09.2021. u 12:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p