DIZAJN I ARHITEKTURA

Pepco ima najnoviju ljetnu kolekciju inspiriranu prekrasnim Portugalom koja će vas osvojiti na prvi pogled!

Odlična kolekcija po još boljim cijenama

Ako ste ikada posjetili prekrasni Portugal, sasvim smo sigurni kako je i vas oduševio mediteransko-eklektični stil koji prevladava, kako eksterijerima, tako i interijerima te prekrasne zemlje koja nas, bez obzira na vrijeme u godini u kojem se nalazimo, i putem fotografije u trenutku može prebaciti u ''ljetno stanje uma'' koje toliko volimo.

A sada, kada i kod nas vladaju ljetni, mediteranski uvjeti, odlučili smo komadić Portugala unijeti u naše omiljene prostorije, a posebice eksterijere koji u ljetnim mjesecima postaju centralno mjesto svih zbivanja. A zahvaljujući najdražem Pepcu, koji iz kolekcije u kolekciju dokazuje kako vjerno osluškuje svoje kupce i prati trendove, komadiće Portugala ne morate tražiti po cijelom gradu jer najnovija ljetna kolekcija koju su upravo predstavili na svojim web stranicama u potpunosti je inspirirana Portugalom i sasvim smo sigurni kako će vas oduševit na prvi pogled! Uz genijalne dodatke za vaš dnevni boravak i terasu, nikada nije bilo lakše u vlastiti dom preobraziti u 'mediteransku vilu' svijetlog interijera, s mnoštvom šarenih detalja, a zahvaljujući posuđu i priboru intenzivnih boja, svaki će obrok biti veseliji i poprimit će karakter mediteranske gozbe!


Kao što možete i sami zaključiti, klasični uzorci u nijansama plave i bijele boje jedan su od simbola PORTO stila koji je prožet kroz gotovo svaki komad ove vedre, ljetne kolekcije, a uz mnoštvo praktičnog posuđa i pribora u PORTO stilu, simboli PORTO stila mogu postati sastavni dio ljetnog izdanja vaše kuhinje i blagovaonice. Kolekcija uključuje i razne druge dodatke koji će vam pomoći da se osvježite tijekom vrućih ljetnih dana, a pronaći ćete ih ovdje!

Stolnjak (45 kn)

 Daska za posluživanje (45 kn), Boca (20 kn)

 Zdjelice (26 kn)

 Torba (50 kn), Jastuk (70 kn)

 Kalupi za sladoled (10 kn), Ukrasne slamke (18 kn)

 Viseća ležaljka (90 kn), Jastuk (50 kn)

 Posude sa slavinom (35 kn, 45 kn)

 Stakleno posuđe (15 kn - 60 kn)

Foto: Pepco
Objavljeno: 07.06.2022. u 11:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p