DIZAJN I ARHITEKTURA

Pepco trenutno u ponudi ima najljepše detalje za dom po genijalnim cijenama!

Naši favoriti koje smo poželjeli odmah!
S vremena na vrijeme svi volimo promijeniti vizuru našeg prostora ili ga barem obogatiti detaljima koji će unijeti dašak svježine u naše omiljene prostorije. A s obzirom na to da su ljetni popusti u punom jeku, na policama omiljenih trgovina pronaći ćete i pregršt divnih detalja za dom koje trenutno možete kupiti po mnogo povoljnijim cijenama.

A destinacija u čije kolekcije baš uvijek volimo zaviriti jest svakako i omiljeni Pepco koji baš nikada ne razočara svojom šarolikom ponudom, ali i prihvatljivim cijenama zbog kojih moramo priznati da nerijetko posegnemo i za ponekim komadom više. U trenutnoj ponudi pronaći ćete pregršt stylish detalja kao što su chic vaze, jastuci, svijećnjaci, viseće dekoracije, stolne lampe i još mnogo toga, a sasvim smo sigurni kako će se svojim modernim dizajnom baš svaki od ovih artikala savršeno uklopiti u vaš životni prostor. Čak i ako ste u potrazi za brojnim artiklima kojima ćete potpuno preurediti vašu kupaonicu, u Pepcovom asortimanu pronaći ćete baš sve što vam je potrebno kako bi vaša kupaonica postala prava mala SPA oaza.
 
A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koje smo odmah poželjeli strpati u košaricu, a koji će izgledati genijalno u baš svakom ambijentu. Cjelokupnu ponudu potražite ovdje.

Viseća dekoracija (90 kn)

 Košara (70 kn), Ukrasna tegla (30 kn)

 Stolnjak (70 kn), Pladanj (35 kn)

 Košara (15 kn), Umjetna trava (30 kn)

 Dekoracija (60 kn), Stolna lampa (90 kn)

 Vrč (60 kn), Čaše (35 kn) 

 Dodaci za kupaonicu (od 10 kn)


Foto: Instagram, Pepco
Objavljeno: 08.08.2022. u 12:07

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p