DIZAJN I ARHITEKTURA

Personalizirani portreti kućnih ljubimaca s potpisom brenda My Pet Posters!

Preslatki minimalistički posteri koje će ljubitelji životinja obožavati!

Blagdani su iza ugla što znači da je svaka nova i maštovita ideja za poklon itekako dobrodošla! Sigurni smo da poznajete barem jednu osobu koja bi itekako cijenila umjetničko djelo u čast njihovog četveronožnog prijatelja ili preciznije – člana obitelji, ili možda jednostavno želite ovaj personalizirani poklon namijeniti upravo svom krznenom ljubimcu. U svakom slučaju, sigurni smo da će vas, baš kao i nas, oduševiti ovi autentični proizvodi skandinavskog dua!

Švedski par Josefine Wikström Nilsson i William von Heidenstam lansirali su brend My Pet Poster ranije ove godine, a radi se o ručno ilustriranim crtežima inspiriranim skandinavskim, minimalističkim stilom. Projekt je pokrenut zahvaljujući anketama koje su Josefine i William proveli na društvenim mrežama, a kojima su željeli ispitati potrebe tržišta. Tako su saznali koje pasmine su najpopularnije i ubrzo krenuli s izradom crteža mačaka i pasa, a danas je My Pet Posters uspješni startup koji je proširio ponudu svojih ilustracija i na ostale mezimce. Svaki crtež je personaliziran na temelju imena, pasmine i osobnosti vašeg kućnog ljubimca, a osim što predstavlja divnu uspomenu, savršeno će ukrasiti svaki interijer koji želite personalizirati. Prilikom narudžbe, sami birate stil, boju i okvir, odabirete pasminu i dodajete ime ljubimca za poster koji će u vrlo kratkom vremenu stići na vašu kućnu adresu.

Stoga, ako imate psa, mačku ili drugog kućnog ljubimca kojega želite ovjekovečiti za sebe ili za prijatelja, uputite se na My Pet Posters web stranicu i krenite s personalizacijom!

Foto: My Pet Posters
Objavljeno: 26.11.2019. u 14:57

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p