DIZAJN I ARHITEKTURA

Planer s najpoznatijim citatima Paula Coelha svaki dan učinit će još ljepšim

Zaljubljeni smo!

Iako se čini kako smo do jučer uživali u toplom ljetnom periodu i ranoj jeseni, činjenica je kako nam Nova godina kuca na vrata, stoga valja na vrijeme pripremiti sve one sitnice koje nam svakodnevno funkcioniranje činE lakšimA. Premda pametni telefoni imaju mali milijun opcija planiranja, ponekad ipak volimo sve zabilježiti na dobar stari papir, a ovog puta pronašli smo divan planer za koji ne dvojimo niti sekunde da će vas instantno osvojiti.

Možemo se složiti kako je Paulo Coelho jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih književnika čija djela iznova obožavamo čitati. Neki od Coelhovih citata doista su oni nakon kojih se zapitamo i odlučimo promijeniti određene aspekte u životu, a činjenica kako ih sada možete imati na jednom mjestu apsolutno nas je oduševila. Naime, u prodaji se može nabaviti planer Tajne – iz dana u dan kroz 2020., a riječ je o luksuznom izdanju rokovnika koji dolazi s najboljim i najpoznatijim citatima iz različitih djela Paula Coelha. Osim citata koji govore o zajedništvu, dijeljenju, privatnosti, tajnama, razumijevanju ili povjerenju koji će vas svakodnevno inspirirati, planer krije divan i funkcionalan dizajn koji sadrži stranice za osobne podatke, kalendar za 2020. i 2021.godinu te prostor za pisanje.

@paperadeventures

Ilustracije koje krase planer djelo su kolumbijske ilustratorice Cataline Estrade, a cijeli vizualni aspekt zadržao je umjetničku, ali profinjenu i decentnu notu, stoga tražite li planer koji će bez imalo razmišljanja biti poseban, drugačiji i unikatan, Tajne – iz dana u dan kroz 2020., sigurno će zadovoljiti sve vaše želje i potrebe. Planer možete nabaviti u knjižarama diljem zemlje po cijeni od 120 kn.

Objavljeno: 07.11.2019. u 16:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p