DIZAJN I ARHITEKTURA

Komadi od keramike koje će izmamiti osmijeh svakom zaljubljeniku u uređenje doma!

Vrijeme je da osvježite najdraži kutak u svom domu

Proljeće je idealno vrijeme za manje promjene i preinake životnog prostora u koji, s vremena na vrijeme, volimo unijeti novu, nešto drugačiju energiju koja će se savršeno uklopiti u naš stil. A upravo su manji predmeti i dekorativne figure na koje često zaboravljamo detalji koji će vizualno itekako učiniti razliku i na koncu, otkriti našu osobnost.

A posebice nas veseli kada u ovom napučenom online svijetu pronađemo male proizvođače koji svojim vrijednim rukama izrađuju posebne, unikatne predmete koje istoga trenutka poželimo uvrstiti u svoju kolekciju i njima uljepšati naš prostor. Ovoga puta potpuno su nas oduševili neodoljivi komadi keramike iza kojih stoji mlada djevojka Clarissa Miller koja se krije iza imena LULA pottery; prekrasno dizajnirane vaze, šalice, tanjuri i posuđe u različitim veličinama očarale su nas svojom jednostavnošću i prirodnim, neutralnim bojama zbog kojih ćete, bez obzira na stil koji njegujete, ove komade s lakoćom uklopiti u svoj životni prostor.

Samo jedan pogled na Instagram feed ove male radnje dovoljan je pokazatelj da Clarissa itekako njeguje dosljedan, minimalistički stil koji se odražava kako na fotografije, tako i na same proizvode LULA kućnog studia. Osim postojećih komada keramike koje ćete pronaći na službenoj stranici brenda, LULA nudi izradu posuđa i ostalih keramičkih predmeta po narudžbi, stoga ako imate ideju koju želite realizirati u neutralnom, minimalističkom LULA stilu, svakako se obratite Clarissi.

Sve dostupne komade keramike pronaći ćete na službenoj stranici radnje, a Clarissine radove možete pratiti i na Instagramu. S obzirom na to da je kupovina ograničena na određene dane, pratite dostupni kalendar na stranici prema kojemu sljedeći shopping dan pada upravo na – prvi maj.

Objavljeno: 23.04.2020. u 13:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p