DIZAJN I ARHITEKTURA

Posebne šalice za kavu koje će vas osvojiti na prvi pogled

Jednostavan, ali upečatljiv dizajn koji želimo odmah!

Možemo se složiti kako je uređenje doma nešto čemu se uvijek neizmjerno veselimo, ali i da su upravo detalji ti koji čine najveću razliku. Prilikom uređenja prostora ono na što najviše obraćamo pažnju činjenica je kako sve mora biti u skladu s našom osobnošću i stilom jer samo tada cijeli prostor dobiti će zaokruženu priču koja će osvojiti apsolutno svih.

Kao što smo spomenuli, prostor u kojem boravimo mora odašiljati našu energiju i osobnost, a to je ponajviše vidljivo u posuđu koje koristimo. Naime, svi oni koji obožavaju ispitati kavu ili bilo koji drugi napitak zasigurno to vole činiti iz posebnih i drugačijih šalica. Dizajn koji nam uvijek izmami osmijeh na lice definitivno je onaj s potpisom Sissy koja se krije iza brenda House od Style. Riječ je o brendu koji se smjestio negdje između Ljubljane i Amsterdama te nas potpuno osvojio jednostavnim i minimalističkim dizajnom koji je toliko poseban da u svojoj kolekciji želimo baš svaku šalicu.

Šalice koje možete pronaći u ponudi ovog divnog brenda odišu minimalističkom estetikom i profinjenim dizajnom koji koketira s industrijskim stilom. Neutralne boje, zaobljene linije, ali i neodoljivi natpisi bez imalo razmišljanja su elementi koji ove šalice čine unikatnim komadima iz kojih će svako ispijanje kave biti još zabavnije i draže. Šalica koja nam je ponajviše zaokupila pažnju definitivno je ona s natpisom ljubav koja je idealan odabir za poklon dragoj osobi ili prijateljima, ali i dodatak vlastitoj kolekciji. Bez obzira na to koju šalicu odaberete ili čak njih više, sigurni smo da nećete biti razočarani već naprotiv, na divan i poseban način upotpuniti interijer te mu podariti notu koja će malo koga ostaviti ravnodušnima.

Želite li što prije nabaviti svoj primjerak šalica to možete učiniti putem službene web stranice ili Instagram profila!

@extraordinary_ljubljana


Objavljeno: 05.11.2019. u 13:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p