DIZAJN I ARHITEKTURA

Posebne vaze koje će podignuti svaki interijer

Predivni detalji koji osvajaju!

Uređenje interijera definitivno je jedna od onih aktivnosti kojoj se neizmjerno iznova veselimo. Osvježenje životnog prostora uvijek ima pozitivnu stranu, bez obzira radi li se o većem ili manjem preuređenju jer mijenja rutinu i jednostavno popravlja raspoloženje. Budući da smo sigurni kako ste upoznati s činjenicom da detalji čine svu razliku, pronašli smo divne vaze za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled!

Unazad nekoliko godina Instagram je postao društvena mreža na kojoj iz dana u dan otkrivamo nove skrivene talente čije radove bismo odmah poželjeli. Činjenica kako nam je inozemni rad sada dostupniji nego ikad dodatno nas potiče na pretraživanje bespuća Instagrama u nadi da ćemo naići na poseban i unikatan proizvod. Coco Fernandez je španjolska dizajnerica koja dolazi uz Valencije te stoji iza poprilično impresivnih detalja za dom. Naime, ono što nam je ponajviše zapelo za oko bez imalo razmišljanja su posebne vaze koje će baš svaki proctor učiniti drugačijim i prepoznatljivim. Vaze dolaze u zanimljivim, pomalo asimetričnim oblicima, različitim veličinama, ali u jednakoj bijeloj boji.

Ono što ih razlikuje je način oslikavanja, odnosno pozicije linija te boje. Coco Fernandez izrađuje vaze koje su svojevrsna malena umjetnička djela koja će se savršeno uklopiti u interijer gdje prevladava umjetnička estetika uređenja, ali i ona minimalistička jer divno zaokružuju cijelu dizajnersku priču te odlično izgledaju i ako ih kombinirate, odnosno posložite u paru, a potom u njih stavite zanimljivo i drugačije cvijeće ili slične ukrase. Budući da ovaj brend još uvijek nema svoju web stranicu, naručiti ih možete putem službenog Instagram profila.

Objavljeno: 05.10.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p