DIZAJN I ARHITEKTURA

Posebni detalji za dom koji će svaki prostor učiniti zanimljivim!

Drugačiji dizajn koji čini razliku!

Uređivanje doma je bez imalo razmišljanja jedna od najdražih aktivnosti i 'slatkih muka' koje dolaze s odabirom pravih detalja i ukrasa. Osim osnovnih elemenata koji čine interijer, detalji su ti koji prostoru podaruju dašak posebnosti i osobnosti, stoga predlažemo da nikako ne zanemarite taj aspekt već odvojite vrijeme kao biste pronašli posebne ukrase koji će osvojiti baš sve!

Da je Instagram postao mjesto na kojem možemo pronaći različite kreativce i njihove radove, odavno znamo, no ipak se uvijek iznova uspijemo iznenaditi i oduševiti. Ovog puta riječ je o profilu imena Liv & Dom iza kojeg stoje jednojajčane blizanke s istančanim okom za estetiku. Nakon obrazovanja iz likovne umjetnosti, točnije ilustracije, dvije sestre napravile su logičan potez i svoju kreativnost usmjerile u izradu posebnih detalja koji su ukrašeni zanimljivim ilustracijama čiji je fokus tijelo.

Ova posebna dizajnerska priča osvojit će sve one koji vole 'drugačije' i unikatno te žele svoj dom učiti malom umjetničkom oazom. U ponudi se mogu pronaći keramički detalji, ali i različite lampe, vaze, svijećnjaci i stalci, pa ne sumnjamo da će baš svatko pronaći nešto za sebe i uspješno ukomponirati u svoj životni prostor. Detalji koje možete pronaći u Liv & Div kolekcijama sjajan su odabir za sve koji vole minimalizam te nekoliko ključnih detalja koji privlače pažnju, ali i za one koji ne odustaju od cosy uređenja koji karakterizira pregršt pastelnih ili neutralnih boja, drvo, ratan i slični prirodni materijali. Mi smo u nastavku izdvojili neke od naših favorita ovog divnog brenda, a vi zavirite i u ostatak te izaberite posebne ukrase koji će vaš prostor učiniti ljepšim i posebnijim mjestom za život!

Objavljeno: 21.05.2020. u 14:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p