DIZAJN I ARHITEKTURA

Posebno posuđe u najtraženijoj boji sezone koje će vas oduševiti

Jednostavan dizajn koji osvaja na prvu!

Prilikom uređenja doma, osim nešto većih elemenata vrlo su važni detalji koji čine najveću razliku te prostoru podaruju dašak osobnosti i zaigranosti. Premda volimo detalje koji su upečatljivi i vibrantni, ovog puta zadržali smo se na minimalizmu i pronašli divan brend posuđa za koje smo sigurni da će osvojiti i one najzahtjevnije.

Riječ je o brendu Ceramics by Lucie Faucon, a posuđe koje možete pronaći prekrasna je sinergija jednostavnosti, minimalizma, ali i umjetničkog prizvuka koji cijeli dizajn postavlja na jedan posve novi nivo. Posuđe je dizajnirano vrlo jednostavno i pomalo nepravilno, što mu podaruje poseban šarm te daje do znanja kako ne postoji u potpunosti identičan komad. Ovakvi unikatni predmeti sjajan su izbor za sve one koji vole nešto drugačiji dizajn koji se zadržava na estetici klasike te moramo priznati kako baš svaki komad vrlo rado želimo u vlastitoj kolekciji.

Što se tiče boja, naglasak je na neutralnim nijansama, no plava boja izvrsno se proteže različitim elementima te daje potrebnu dinamiku. Osim jednobojnih komada, posuđe ovog divnog brenda dolazi i s jednostavnim, a opet tako upečatljivim vizurama lica koje koketiraju s geometrijom. Šalice, tanjuri, posude... samo su neki od predmeta koje možete imati u svojoj kolekciji, stoga ako ste se baš kao i mi u potpunosti zaljubili, predlažemo da već danas nešto zornije pogledati Instagram profil jer smo sigurni da ćete pronaći nešto za sebe i dom nadopuniti posebnim detaljima koji nikako neće proći nezapaženo!

Objavljeno: 25.02.2020. u 13:06

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p