DIZAJN I ARHITEKTURA

Posteljina ovog luksuznog brenda izgleda nestvarno dobro: Pronašli smo povoljan 'duplić'

Tekstura koja mijenja sve

Posteljina je stvarno „točka na i“ uređenja svake spavaće sobe. Boje, uzorci i odabir materijala posteljina završni su korak koji će povezati ključne komade i paletu boja u sobi. Iako je jednostavnost održavanja na prvom mjestu, mišljenja smo da bi svakako trebali imati barem jedan poseban set posteljine.

Posteljine korejskog brenda Gata nerijetko viđamo u interijerima zaljubljenika u dizajn. Ovaj brend kreira neke od najposebnijih posteljina koje smo do sada vidjeli. Nabrane i teksturirane posteljine prepoznatljiv su dizajn ovog brenda, a Pinch i Big waves model su od najpopularnijih.

Big waves stvoren je za romantičare. Sitni nabrani valovi imaju jako izražen vintage i pariški štih koji svejedno odlično funkcionira u modernim interijerima. Osim teksturiranih posteljina u osnovnim bojama poput bijele, svijetlo plave ili bež, brend u ponudi ima i obične jednobojne posteljine kao i one s uzorkom prugica, točkica i sl. Visokokvalitetni materijali i jedinstven dizajn dolaze s visokom cijenom, tako jedan Gata set posteljine košta otprilike 300 američkih dolara.

Ako ste se unatoč tomu zaljubili u ovaj dizajn, IKEA TRUBBTÅG set posteljine neodoljivo podsjeća na Pinch model. Set u bijeloj boji sastoji se od navlake za poplun 200 x 200 i dvije jastučnice, a može se naručiti kod nas po cijeni od 42,99 eura.

Gata (280 $), IKEA (42,99 €)

Foto: Instagram, Gata, IKEA
Objavljeno: 10.02.2024. u 14:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p