DIZAJN I ARHITEKTURA

Posteri koje želimo u svom domu

Dašak umjetnosti na zidu u koju ćete se zaljubiti!

Kada govorimo o uređenju interijera, možemo se složiti kako su upravo detalji ti koji čine razliku, a posteri ili slike su zasigurno ukras koji uvelike može promijeniti stil u kojem uređenje interijera ide. Unazad nekoliko godina trend pomalo umjetničkog uređenja uvelike se je popularizirao, što niti ne čudi jer se radi o vrlo ugodnom i atraktivnom stilu.

Instagram je mjesto koje obožavamo iz više razloga, a jedan od glavnih definitivno je otkrivanje odličnih talentiranih pojedinaca čiji rad obožavamo. Jan Skácelík je češki umjetnik, slikar i dizajner koji stoji iza odličnih postera inspiriranih geometrijskim oblicima te toplim zemljanim bojama. Ono što nam je posebno zapelo za oko je činjenica da se radi o autorskim crtežima te samim time o sjajnim umjetničkim djelima koje se po povoljnijoj cijeni mogu pronaći u vašem domu. Jednom kada se odlučite za kupnju zanimljivih postera, valja razmisliti kamo ćete ih smjestiti.

Kada govorimo o dnevnom boravku posteri će se odlično uklopiti na zid iznad naslonjača ili bilo koji drugi prazan, a ono što trebate izbjegavati je područje iznad televizora. S druge strane, u spavaćem dijelu možete u potpunosti prepustiti mašti na volju te eksperimentirati s mjestima i otkrivati sjajne kutove. Također, ne ustručavajte se spajati više crtežate stvoriti svojevrstan kolaž koji odlično podiže prostor te čini zanimljivu stilsku priču. Ako su vam za oko zapeli crteži talentiranog Jana, svoj primjerak možete nabaviti na službenim stranicama, a jednom kada stignu budite sigurni da ćete imati posebne i unikate dekoracije koje će oduševiti baš svih.

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.05.2019. u 16:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p