DIZAJN I ARHITEKTURA

Potpuno drugačije glamping iskustvo za savršen odmor u divljini koji ćete dugo pamtiti!

Putovanja kakva smo jedva dočekali planirati

Iako ćemo s odlascima na egzotična, daleka putovanja pričekati još neko vrijeme, maštati i planirati posjet takvim lokacijama još uvijek nije zabranjeno. Jedna od upravo takvih destinacija svakako je Kostarika; nevjerojatna latinoamerička zemlja čiji su stanovnici već dugi niz godina prolašeni najsretnijim ljudima u Latinskoj Americi, a s obzirom na bogatstva koje ova egzotična zemlja nudi, taj podatak nas nimalo ne iznenađuje.

Kostarika je zemlja koja leži između dvije velike „vode“, Tihog oceana s jedne i Karipskog mora s druge strane, te ima jednu od najvećih bioraznolikosti na svijetu, a osim predivne flore i faune, plaže i vulkani privlače velik broj turista, i to ponajviše zbog istraživanja netaknutih prirodnih ljepota koje ova zemlja krije. A da je istraživanje prirode jedna od najvećih atrakcija Kostarike, dokazuje i posljednji projekt češkog arhitektonskog studija koji se krije iza imena Archwerk, a koji je upravo u srcu Kostarike dizajnirao nevjerojatne glamping kabine koje pružaju zapanjujuć pogled na bogatu džunglu, a koje će vam svojim sadržajem omogućiti bezbrižan, luksuzni odmor koji ćete dugo pamtiti.

Glamping jedinice naziva ''Coco'' sadržavaju seriju od pet kabina koje su smještene na obroncima brežuljaka, tik do luksuznog odmarališta koje pruža baš sve što inače nude i vrhunski opremljeni hoteli. Zamišljene kao ''luksuzna gnijezda'', pet kabina povezane su otvorenim terasama koje potpuno brišu granicu između unutarnjeg i vanjskog životnog prostora. Pregršt lokacija za opuštanje, viseće stolice, kamene kade i kuhinje na otvorenom samo su neki od razloga zbog kojega je ''Coco'' glamping potpuno drugačiji od bilo kakvog drugog camping iskustva, a veliki vanjski bazen i tobogan koji vas iz vaše smještajne jedini vodi upravo do bazena probuditi će dijete u vama te vaše putovanje pretvoriti u nezaboravno životno iskustvo.

Stoga, ako ste u potrazi za potpuno drugačijim, egzotičnim putovanjima u daleke zemlje, svakako uzmite u obzir putovanje u Kostariku kao i o glampingu kao sjajnom načinu za istraživanje egzotičnih lokacija te sjedinjenje s divljinom i netaknutom prirodom kakvu nudi ova sretna zemlja! Više o ovom projektu potražite na službenoj stranici studija.

Objavljeno: 08.06.2020. u 11:17
Tagovi: putovanja, glamping

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p