DIZAJN I ARHITEKTURA

Povoljna ‘Movie Night’ kolekcija iz Zare svaki će dnevni boravak pretvoriti u pravu malu kino dvoranu!

Kolekcija koja nas je osvojila na prvi pogled!
Istinski ljubitelji filma zasigurno su već nebrojeno puta maštali o vlastitom kućnom kinu, a uz sve brojnije, idilične fotografije dnevnih boravaka pretvorenih u fotogenične filmske oaze koje svakodnevno viđamo na društvenim mrežama, potražnja za filmskim platnima i kućnim projektorima nikada nije bila veća!

I zaista, stvaranje kvalitetnog iskustva gledanja filmova može pretvoriti vrijeme pred ekranom u umjetnost. Ipak, znamo da je za mnoge prilično velik izazov stvoriti kino u dnevnom boravku, a posebice ako se radi o malom prostoru koje naizgled ne može podnijeti ‘velike ekrane’. No to ne znači da vam je za pravo iskustvo kućnog kina potreban TV s najvećim mogućim ekranom, a to dobro zna i jedan od naših omiljenih brendova Zara Home koja nas je ovoga puta iznenadila svojom najnovijom ‘Movie Night’ kolekcijom koju zaista nismo očekivali vidjeti na stranicama ovog high street brenda.

Svestrana kolekcija namijenjena baš svima

Iako ova ‘Movie Night’ kolekcija obuhvaća baš sve potrebno za kreiranje kućnog kina, obogaćena je hrpom predmeta koji su kao stvoreni za proslavu dječjeg rođendana - s ‘movie night’ tematikom. Tako ćete u kolekciji, osim najvažnija dva artikla - platno i projektor, pronaći još pregršt detalja kao što su silikonske čaše, posude za kokice, 3D naočale, konfeti, pa čak i ulaznice u ‘kinodvoranu’, odnosno u vaš dnevni boravak! Stoga, bez obzira na to želite li ovu kinematografsku atmosferu prenijeti u vašu omiljenu prostoriju, ili pak želite uljepšati veliki dan vašem mališanu koji uživa u filmskim večerima, kolekcija iz Zare Home nudi za svakoga ponešto! Naše favorite izdvojili smo u nastavku članka, a potpunu kolekciju otkrijte ovdje.

Projektor (129 €)

 Platno (69,99 €)

 Posuda za kokice (21,99 €)

 Jastuk za sjedenje (59,99 €)

 Drvena igraća ploča (18,99 €)

Foto: Zara Home
Objavljeno: 08.03.2023. u 12:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p