DIZAJN I ARHITEKTURA

Poznajete strastvenog zaljubljenika u Harry Potter filmove? Onda je pravo vrijeme da mu pošaljete personalizirano Hogwarts pismo!

Vrijeme je da i vi postanete dio svijeta čarobnjaka!

Moramo priznati da ne poznajemo osobu koja nije strastveni zaljubljenik u filmove o Harryju Potteru, a što sjajno potvrđuje i trenutna trending lista na popularnim Netflixu, gdje su upravo naslovi o ovom malom čarobnjaku najgledaniji. Iz godine u godinu ponovno vrtimo, po tko zna koji put, dogodovštine iz Hogwartsa te ih uvijek gledamo s jednakim oduševljenjem i žarom, a ako ste barem jednom čeznuli biti dijelom svijeta čarobnjaka, onda je pravo vrijeme da na vaša vrata stigne pismo s kojim ćete zauvijek prestati biti obični bezjak!

Možda ga ne donose sove na naša vrata kao u samom filmu, no zahvaljujući Zakutnoj ulici u Zagrebu, slanje Hogwarts pisma itekako je moguće. Tako možete sastaviti personalizirano pismo koje sadržava voštani pečat škole i omot sa žigom Ministarstva, zbog čega izgleda poprilično realno te usrećiti nekog strastvenog ljubitelja filmova o Harryju Potteru. Prosječan vremenski rok izrade personaliziranog pisma od zaprimanja narudžbe je do 24 sata, a u njemu možete napisati što god poželite te svako pismo sadrži dva komada pergamenta. Pored pisma, u Zakutnoj ulici možete pronaći i uokvirenu Hogwarts Diplomu s pečatom škole i žigom Ministarstva Magije, koja je idealna za sve one koji već unaprijed znaju što će se u filmu dogoditi i koji lik će što reći prije nego sam film pokaže. Također u njihovoj ponudi dostupni su i drugi zanimljivi znaci pažnje, poput Darova smrti, Karte za Haranje, Vremokret Time Turner Zlatna premium ogrlica, Firebolt metloboj ogrlice itd. Zahvaljujući bogatoj ponudi, sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe, a naručiti možete ovdje!

Foto: Zakutna ulica, Instagram
Objavljeno: 14.11.2021. u 16:09
Tagovi: Božić, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p