DIZAJN I ARHITEKTURA

Poznata influencerica pokrenula je brend za uređenje interijera

Sjajni komadi koji odišu minimalizmom!

Da je Instagram jedno od onih mjesta na koje uvijek volimo zaviriti jer baš nikada ne znamo kada ćemo naići na nešto sjajno, odavno poznata je činjenica, a ovog puta otkrili smo kako je poznata influencerica pokrenula brend koji se bavi uređenjem i dekorom interijera.

Mary Lawless Lee je ime koje se krije iza profila happilygrey na koji ste, sigurni smo naišli prilikom pretraživanja Instagrama. Mary je jedna od onih netipičnih modnih influencerica koja trendove ne prati slijepo, već ih vrlo vješto prilagođava vlastitom stilu pritom kreirajući jednostavne i decentne kombinacije koje osvajaju na prvi pogled.

Iako je bilo očekivano da će krenuti u modnom smjeru, influencerica se je odlučila na pokretanje linije za uređenje interijera koja u potpunosti preslikava njezin stil odjevanja. Minimalistička estetika i svijetli tonovi prisutni su kod većine komada koji će osvojiti sve one koji vole decentan i poseban način uređenja koji prednost daje detaljima i linijama koje su jednostavne te donose posebnu stilsku priču. Također, nije za zanemariti niti sjajan Instagram profil brenda koji inspirira već na prvi pogled.

Nadalje, komadi su dostupni online, a možete kupiti detalje za dnevni boravak, kuhinju, sobu, ured, kupaonicu, ali i pronaći zanimljive poklone. Ono što nas je najviše osvojilo su pristupačne cijene, ali i mogućnost dostave u Hrvatsku, stoga smo sigurni da ćete pronaći zanimljive detalje za svoj dom koji će se sjajno uklopiti u postojeći interijer te ga taman osvježiti prije najdražih ljetnih mjeseci.

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.06.2019. u 14:02

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p