DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivne kuglice za bor s domaćim potpisom oduševit će baš sve!

Detalj koji ove blagdanske sezone želimo na svom boru!

Nešto više od mjesec dana dijeli nas do Božića, što znači da je upravo sada pravi trenutak da polako započnete razmišljati o ukrasima. Ukrašavanje bora je bez imalo razmišljanja divna kreativna igra koja nas potiče na maštovite i zanimljive ideje, stoga ako već niste pronašli svoje savršene kuglice, mi jesmo i to s potpisom domaćeg brenda!

Sigurni smo da u svom ormaru gdje spremate blagdanske ukrase već brojite nekoliko kutija s kuglicama za bor. Upravo zato može se činiti suludo kupovati nove setove, ali zato je odlična ideja nabaviti nekoliko posebnih kuglica koje će cijelu blagdansku čaroliju zaokružiti na pravi način. Da domaći kreativci mogu puno ponuditi već odavno znamo, a ovog puta za oko nam je zapeo brend Marinski Heartmades iza kojeg stoji Riječanka Marina Marinski. Naime, kuglice za bor koje Marina izrađuje pravo su malo umjetničko djelo jer je u potpunosti riječ o ručnom radu koji karakterizira velika preciznost i pedantnost u kombinaciji s prepoznatljivim suptilnim stilom.

Naglašeni detalji poput šarenih motiva biljaka ili drugačijih interpretacija lica samo su djelić sjajne ponude koja zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Osim klasičnih okruglih kuglica, u ponudi možete pronaći i one suzolikog oblika koji će vašem boru podariti dinamiku i nešto drugačiji estetski potpis. Ovi iznimno nježni, ali svejedno upečatljivi ukrasi divno će se uklopiti u različita uređenja interijera, ali i vas potaknuti na maštovito kombiniranje koje će u konačnici dati poseban bor čiji će topao ugođaj oplemeniti baš svaki dom. Naravno, osim samih kuglica, Marina Heartmades u svojoj ponudi ima i pregršt drugih keramičkih detalja, stoga ne preostaje ništa nego da i sami zavirite u ponudu za koju ne sumnjamo da će vas apsolutno oduševiti!

Foto: Instagram
Objavljeno: 18.11.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p