DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivne mikro tetovaže koje su nam i dalje na listi želja!

Ukras koji privlači sve poglede!

Sigurni smo da ste primijetili kako su tetovaže posljednjih godina postale nešto decentnije, a sve zahvaljujući novijim tehnikama tetoviranja s fokusom na minimalizam i detalje koji se mogu izvesti koristeći nešto tanje linije. Upravo zato, nije nimalo neobično da smo ‘poludjeli’ za predivnim mikro tetovažama koje nas svojim suptilnim, no toliko preciznim dizajnom uvijek iznova osvoje!

Mikro tetovaže su najposebnije upravo zbog pregršt detalja te općenitog jednostavnog dojma koji krije brojne posebnosti. Isto tako, ovakav stil tetoviranja se često doima poprilično nestvarno jer pomislimo kako je određene motive na koži nemoguće izvesti toliko precizno, ali ipak, uz mirnu ruku i talent tattoo majstora, sve je moguće. Tanje mikro tetovaže tako mogu krasiti bilo koji dio vašeg tijela, a pritom ne izgledati napadno. To je jedan od razloga zašto su sve popularnije i tetovaže na prstima u spomenutom stilu, ali i po rukama te predjelu prsa.

Kada govorimo o održavanju mikro tetovaža, postupak je jednak kao i kod onih klasičnih većih, a budući da je nakon tetoviranja potrebno proći mjesec dana kako biste se nesmetano kupali i sunčali, imate li neku ideju koju želite realizirati, predlažemo da pričekate jesen, a do tada u nastavku potražite još malo inspiracije!

Foto: Instagram
Objavljeno: 21.07.2021. u 12:41

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p