DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivne svijeće koje ćete odmah poželjeti u svom domu!

Pastelne nijanse i poseban dizajn osvajaju na prvu!

Možemo se složiti da je dekoracija doma jedna od najdražih slatkih briga kojoj se uvijek iznova vraćamo. Tako smo se ovog puta odlučili usredotočiti na detalje koji čine veliku razliku i u svega nekoliko trenutaka dom pretvaraju u predivnu oazu s posebnom i nadasve drugačijom pričom!

Instagram je odavno postao mjesto na kojem u svega nekoliko klikova možemo otkriti divne brendove koji se izdvajaju svojom posebnošću. Tako nam je ovog puta za oko zapeo jedan engleski, a koji u svojoj ponudi ima posebne i drugačije svijeće. Ellis Home Studio bavi se izradom veganskih ukrasnih svijeća, a baš svaka je ručno rađena od 100% prirodnog sojinog voska.

Što se tiče boja, s obzirom na to da je također riječ o ručnoj izradi i organskoj boji, mogu se dogoditi mala odstupanja, a ništa značajno, već naprotiv poželjno jer smo tako sigurni da je riječ o unikatnom i prirodnom proizvodu. Budući da su Ellis Home Studios svijeće prvenstvo o ddekorativne, kreativci koji ih izrađuju predlažu da ako koju poželite upaliti svakako stavite ispod metalni podložak za sakupljanje voska te pazite da nisu previše izložene sunčevom svjetlu ili grijalicama.

Cijeli asortiman možete pogledati na sljedećem linku za koji smo sigurni da će vas inspirirati da što prije naručite neku od ovih divnih svijeća!

Foto: Instagram
Objavljeno: 07.01.2021. u 14:52

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p