DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivni detalji za dom koji će osvojiti sve umjetničke duše

Brend koji nas je oduševio!

Uređenje interijera oduvijek je bilo jedno od onih slatkih muka koje nas natjeraju na višesatno pregledavanje različitih kataloga i web stranica, ali i Instagrama na kojem možemo pronaći neke doista posebne ideje. Ovog puta pronašli smo brend koji se bavi unikatnom izradom različitih detalja za dom, a osvojit će sve one koje prostoru u kojem borave vole podariti posebnu, umjetničku notu.

Kao što smo spomenuli, Instagram je postao mjesto na kojem nakon svega nekoliko klikova možemo zaroniti u divan svijet interijera te naići na neke sjajne profile koji u nama instantno probude želju za redizajnom prostora. Ovog puta brend koji želimo istaknuti dolazi pod imenom LRNCE, iza kojeg se krije dizajnerica Laurence Leenaert. Ono zbog čega LRNCE osvaja na prvi pogled definitivno je savršena sinergija zemljanih boja s onim nešto vibrantnijim, kombinacija prirodnih materijala i uzoraka inspiriranih Afrikom, ali i perfektno pogođena arty estetika.

S bazom u Marrakeshu, LRNCE je u potpunosti ručni rad, a u svojoj ponudi ima baš sve što vam je potrebno za dekor doma. Tako možete pronaći divne slike za zid, posuđe i vaze, prekrivače i naslonjače, a nije naodmet spomenuti kako ne postoji u potpunosti identičan komad te svaki posjeduje minimalne razlike što ih definitivno čini unikatnima. Poželite i vi imati nešto iz kolekcije ovog divnog brenda, jedno na što morate pripaziti je da ostatak vašeg doma njeguje sličnu estetiku ili je u potpunosti minimalistički, a sve s ciljem boljeg isticanja unikatnih LRNCE komada koje možete naručiti putem službene web stranice.

Objavljeno: 20.10.2019. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p