DIZAJN I ARHITEKTURA

Predivni posteri koji su kao stvoreni za sve one koji interijer žele dekorirati na poseban način!

Divni detalji koji će podignuti svaki prostor!

Ako bismo morali izdvojiti onaj jedan detalj koji čini veliku razliku prilikom uređenja doma, možemo se složiti da se upečatljivi plakati definitivno nalaze pri samom vrhu. Iako danas u svega nekoliko klikova možemo naručiti doista divne plakate, mi ipak najviše volimo otkriti domaće kreativce koji nas uvijek iznova iznenade drugačijim i nadasve posebnim vizijama, a ovog puta riječ je o Lola Art grafikama za koje smo sigurni da će vam na prvi pogled ukrasti svu pažnju!

Lana Lovrić je kreativka koja se krije iza brenda Lola Art, a u čijoj ponudi možete pronaći predivne ilustracije u vidu efektnih plakata za dom. Naime, ovaj relativno mladi brend nastao je upravo u doba karantene koje je Lanu potaknulo da ispolji svoju kreativnost. Lola Art plakati su kombinacija ilustracija i slika, predivna sinergija umjetnosti i skandinavskog stila koji najbolje opisuje minimalizam. Upravo je decentan izričaj ono što ove plakate čini posebnima i drugačijima, a u isto vrijeme i dovoljno upečatljivim.

Što se tiče samih boja, očekivano najviše prevladava neutralni kolorit s elementima crne koja cijeloj slici podaruje dinamiku. Nama su za oko zapele grafike koje prikazuju geometrijska lice te se poigravaju oblicima i sjenama pritom čineći zanimljivo djelo koje će svakom interijeru bez razmišljanja podariti 'ono nešto'. Još jedna posebnost ovog brenda je što u dogovoru s Lanom plakate možete i personalizirati, a sve potrebne informacije pronaći na Instagram profilu ili službenoj stranici brenda. Do tada, predlažemo da svakako 'proskrolate' Instagram fotografijama jer ne sumnjamo da ćete se instantno inspirirati, ali i poželjeti neki od Lola Art plakata u svom domu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.02.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p