DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasna kamena kuća na Visu za nezaboravan godišnji odmor!

Lokacija i arhitektura u najljepšoj sinergiji!

Usprkos tome što je ove sezone putovanje izvan granica Lijepe naše poprilično zahtjevan proces, moramo priznati da nam je zapravo iznimno drago što se napokon u potpunosti možemo posvetiti istraživanju domaće obale. Naime, nije nikakva tajna da Hrvatska krije neke od najljepših otoka, a Vis je već dugi niz godina pri vrhu svačije liste želja.

Vis je otok do kojeg ćete dugo putovati, ali svaka minuta itekako vrijedi od one sekunde kada napokon dođete u ovaj raj na zemlji. Divlji i prekrasan, prirodan i netaknut, to je Vis, mjesto na kojem su odmor i relaksacija zagarantirani. Njegove prirodne ljepote neprestano oduševljavaju, ali osim toga nikako nije zanemariva niti činjenica da se na Visu kriju divne kamene kuće koji svaki godišnji odmor čine još malo boljim i posebnijim.

Prekrasna autohtona atmosfera u kombinaciji s pažljivim i odabranim dizajnom upotpunit će svaki odmor, a nama je ovog puta za oko zapela Villa Lemon & Mint. Riječ je o prekrasnoj villi koja se nalazi u starom dijelu Komiže te je smještena nadomak mora. U villi može biti smješteno maksimalno sedam osoba, a prostire se na 90m2 što ovaj smještaj čini ugodnim mjestom iz snova u kojem ćete maksimalno uživati. Villa Lemon & Mint uređena je tako da pruža ugodu i opuštenost, a neutralni kolorit naglašava jednostavnost i fluidnost ljetnih mjeseci.

Drveni elementi prostoru pružaju puninu i ugođaj doma, a pastelno plave i zelene nijasne dodatno akcentiraju ljepotu Mediterana i čari netaknute prirode. Osim u samom srcu sezone, ovdje možemo zamisliti odmor i u devetom mjesecu, stoga ako još uvijek ne znate gdje biste, predlažemo da ovo čarobno mjesto svakako uzmete u obzir jer smo sigurni da nećete ostati razočarani.

Detalje vezane uz rezervaciju možete potražiti ovdje!Objavljeno: 23.07.2020. u 11:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p