DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasni keramički detalji koji će uljepšati baš svaki dom!

Svjetski dizajn domaće proizvodnje!

Ručno rađenu keramiku danas možete pronaći doslovno svugdje; Naš najdraži trend koji traje već godinama ne pokazuje nikakve znakove da bi se situacija mogla promijeniti, a na našu veliku sreću, domaćih kreativaca koji nas ne prestaju oduševljavati svojim divnim kreacijama sve je više! Samim time, raste i broj neodoljivih komada koje želimo uvrstiti u našu postojeću kolekciju, a sasvim smo sigurni kako ćete se i vi posve zaljubiti u brend koji smo ovoga puta otkrili!

Izrada unikatnih keramičkih komada kao da se pojavila s novom i važnom ulogom u našem društvu; Kao savršen ''protuotrov'' našim elektroničkim uređajima i društvu koje se (pre)brzo razvija, umjetnici koji barataju glinom i keramikom obogaćuju svakodnevne predmete svrhom i ljepotom i daju im dušu. Kada je predmet izrađen ručno - od strane vas ili od strane majstora - zasigurno ga nećete htjeti baciti. Naprotiv, brinuti ćete o njemu i njegovat ćete ga, a malena radnja koja će u vama izazvati sve spomenuto dolazi iz Splita i oduševit će vas svojim kolekcijama koje zaista izgledaju kao precijenjeni dizajnerski komadi koji su preplavili društvene mreže!

Od prekrasnih, moderno dizajniranih vaza, posuda i ukrasnih tanjura koji će poslužiti i kao pladanj za nakit, pa sve do divnih svjećnjaka i poslužavnika, kolekcija koju krije brand simpatičnog naziva ''vaze i te baze'' oduševit će vas na prvi pogled! Ono što nam se posebno svidjelo jest nježna paleta boja koja krasi gotovo svaki komad s potpisom ''vaze i te baze'', ali i činjenica da je svaki komad nastao eco-friendly proizvodnjom. Potpunu kolekciju potražite na službenoj Instagram stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.05.2022. u 00:00
Tagovi: dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p