DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasni komadi keramike koje ćete poželjeti odmah!

Japan kao inspiracija za minimalistički dizajn unikatnih komada

Posljednjih par godina keramika uživa svoju veliku popularnost, a zahvaljujući Internetu danas je izuzetno lako pronaći jedinstvene, unikatne komade koje će se savršeno uklopiti u naš interijer.

Tako smo pronašli prekrasne keramičke radove koje potpisuje kreativna srpska umjetnica Milena Vraneš, poznatija pod imenom rena_ceramics. Milenini keramički komadi uglavnom su funkcionalni, stoga ih možete bez problema svakodnevno koristiti i uklopiti u svoj životni prostor; tanjuri, šalice, posude različitih oblika i veličina te ukrasi koji savršeno pristaju svakom zidu samo su neki od komada koje Milena izrađuje, a koji će vas osvojiti na prvu. Glavna inspiracija za ovaj divan, minimalistički dizajn je – Japan; naglašavanje ljepote starenja, gracioznosti i suptilnosti osnove su japanske estetike koje je Milena u potpunosti prenijela u svoje radove i kroz japansku filozofiju savršeno spojila tradicionalno, moderno i funkcionalno.

Ako ste jedan od onih koji vole kupovati svakojake sitnice za dom te redovito pratite ponudu internetskih trgovina, predlažemo da svakako uzmete u obzir i unikatne komade malih proizvođača, koji često ne koštaju mnogo, a koji će unijeti u vaš dom poseban šarm. Za više Mileninih radova posjetite službenu stranicu na kojoj ujedno možete i naručiti odabrani komad.

Objavljeno: 17.02.2020. u 12:18

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p