DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasni komadi keramike sa šarmantnim motivima idealan su poklon za dragu osobu!

Moderni dizajn koji će obožavati ljubitelji unikatnih predmeta

Kada govorimo o lijepim, ručno rađenim umjetničkim komadima posuđa i ostalih predmeta, keramika je uvjerljivo jedan od najpopularnijih materijala koji je posljednjih nekoliko godina potpuno osvojio društvene mreže. No, s obzirom na veliki broj kreativaca koji svakodnevno izrađuju prava mala umjetnička djela, njezina popularnost nas pretjerano i ne iznenađuje.

U moru sjajnih umjetnika tako smo naišli i na mladu kreativku s australskom adresom koja izrađuje uistinu jedinstvene i posebne komade posuđa i ostalih predmeta od keramika koji će osvojiti baš svakoga. Liquorice Moon Studios prava je mala umjetnička oaza u kojoj svestrana Eva kreira različite keramičke modele i dizajne, a naglasak stavlja na stvaranju fukncionalnih komada i predmeta koje uistinu koristimo u kućanstvu, sve kako bi obogatili i nadahnuli naše najdraže svakodnevne ritualne poput ispijanja kave ili posluživanja večere svojoj obitelji.

Evin rad istražuje odnos između dizajna i funkcije, a inspiraciju crpi iz sirovih, organskih tekstura, zemljanih oblika i motiva kao što su sunce i mjesec te različitih uzoraka, fluidnih glazura i zlatnih detalja. Svaki komad koji možete pronaći u Evinom studio pažljivo je izrađen te ručno oslikan kvalitetnim i održivim bojama koje jamče kvalitetu samih proizvoda. Potpune kolekcije Evinih umjetničkih djela možete pronaći na njenoj službenoj stranici, a pratiti je možete i na službenom Instagramu te Facebooku.

Objavljeno: 20.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p