DIZAJN I ARHITEKTURA

Prekrasni posteri koje želimo u svom domu!

Minimalistički dizajn Gazar ilustracija koje ćete odmah poželjeti u svom interijeru

Detalji su često najvažniji dio u uređenju interijera i upravo oni čine najveću razliku u izgledu, atmosferi i dizajnu prostorije. Zidna dekoracija svakako je primjer takvog detalja koji će vrlo lako podignuti prostoriju i u potpunosti promijeniti stil uređenja samog ambijenta.

Zidne dekoracije, a posebice posteri, već su nekoliko godina popularni trend i glavni alat u uređenju modernih interijera što nas ne iznenađuje s obzirom na to da se radi o zaista atraktivnim, trendi dizajnima koji su cijenovno najčešće vrlo pristupačni. Tako smo pronašli radove jednog dizajnerskog studija koji su nas potpuno oduševili svojom kombinacijom minimalističke estetike i elegantnog, klasičnog dekora. Ono što svakako čini Gazar ilustracije posebnim jest jednolinijska tehnika crtanja; svaki crtež nastao je u samo jednom potezu, a pomalo romantična i ženstvena nota izvire iz svakog crteža s njihovim potpisom. Osim samih postera, možete naručiti i visokokvalitetne zidne nalijepnice koje će dugoročno krasiti vaš zid malim umjetničkim djelima ovog studija.

Gazar posteri savršen su izbor za sve one koji vole umjetnička djela koja koketiraju s minimalizmom s jedne strane, i klasikom s druge, a sve proizvode možete potražiti i naručiti na službenoj stranici studija.

Objavljeno: 14.01.2020. u 11:04

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p