DIZAJN I ARHITEKTURA

Presladak mali stan koji će vam sigurno dati pregršt ideja kako urediti prostor!

Minimalizam s puno zanimljivih detalja!

Iako velika većina priželjkuje prostran životni prostor u kojem ima mjesta na pretek, realnost je često ipak ponešto drugačija. Manji prostori dakako zahtijevaju nešto više kreativnosti, ali uz funkcionalne ideje i pametan odabir detalja, mogu postati toliko praktični i zapravo funkcionalniji od većih prostora u kojima je nerijetko puno ‘praznog hoda’.

Baš jedan takav stan, odnosno garsonijera, zapela nam je za oko na Instagramu. Naime, riječ je o profilu 30qm_ koji pokazuje stančić od svega 30 kvadrata, a koji je toliko dobro uređen da nikada ne biste pomislili da je riječ o tako malom prostoru. Naglasak je na bijeloj boji koja apsolutno dominira, ravnim i jasnim plohama te detaljima koji su također svjetlijih nijansi. Na taj način stan je dobio širinu, ali s obzirom na manju kvadraturu, potrebno je svega nekoliko detalja kako bi se prostor dekorativno popunio, stoga ostaje dovoljno mjesta za pohranu stvari i kućanskih potrepština.

Isto tako, ovaj šarmantan mali stan obiluje prepoznatljivim skandi stilom kojeg karakteriziraju neutralni ukrasi i praktična rješenja. Upravo zato, težite li nečemu takvom i u svom prostoru, predlažemo da nešto detaljnije proučite spomenuti profil i svoj interijer uredite na kreativan način koji između ostalog, služi svrsi!

Foto: Instgaram
Objavljeno: 20.09.2021. u 15:47

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p