DIZAJN I ARHITEKTURA

Preslatka odjeća za pse koja će vas osvojiti na prvi pogled

Divan i praktičan detalj!

Iako naši ljubimci imaju prirodnu zaštitu od hladnoće i vanjskih utjecaja, postoje određene vrste koje niske temeprature ne podnose najbolje te im  je potreban 'poticaj' u vidu kaputića ili šarmantnog džempera. Naime, na tržištu postoji velik broj divnih brendova koji u svojoj ponudi imaju preslatku odjeću za pse, a ovog puta za oko nam je zapeo jedan vrlo poseban za koji smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled.

Instagram je unazad nekoliko godina postao mjesto na kojem u svega nekoliko klikova nalazimo divne brendove koji nas uveseljavaju posebnim dizajnom. Odjeća za pse jedan je od najslađih potreba naših ljubimaca, stoga nema baš nikakvog razloga da ne nabavite slatke modele koji će privlačiti sve poglede. Osim samog izgleda, odjeća za pse mora biti praktična i funkcionalna te prvenstveno služiti svrsi. Dakle, štititi od hladnoće, snijega i kiše, a istovremeno ljubimcu ne stvarati osjećaj nelagode. Postoje psi koji obožavaju odjeću, ali isto tako i oni koje se opiru, stoga potrudite se da vašem ljubimcu bude ugodno u apsolutno svim segmentima.

Ellie Dog Wear je brend koji u svojoj ponudi ima preslatke džempere, kabanice i kaputiće koji osim što oduševljavaju dizajnom, objedinjuju i funkcionalnost, pa možemo zaključiti kako s nabavom bilo kojeg komada iz Ellie Dog Weara sigurno ne možete pogriješiti. Boje, ali i divni krojevi ono je što nas privlači kod ovog brenda, stoga smo potaknuti time u nastavku izdvojili nekoliko preslatkih primjera odjeće za koju ne sumnjamo da će vas oduševiti i potaknuti da već danas krenete u shopping!

Objavljeno: 20.11.2019. u 14:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p