DIZAJN I ARHITEKTURA

Preslatki keramički detalji kao sjajan poklon najboljoj prijateljici

Posebni detalji koji će osvojiti baš sve!

Odgovor na pitanje što pokloniti dragoj osobi, katkad može biti poprilično kompliciran no srećom, postoje odlične i jednostavne, a vrlo zanimljive ideje za koje smo sigurne da će oduševiti baš sve. Keramički detalji svakako su jedni od onih koji svakom interijeru podaruju zanimljivu estetsku vizuru, naglašavaju jednostavnost, ali i posebnost, stoga možemo zaključiti da je riječ o poklonu koji će se svidjeti i onima najzahtjevnijima.

Kao što smo spomenuli, keramičke detalje u domu obožavamo, a zašto je to tako krije se u činjenici što je riječ o posebnoj dekoraciji koja čini razliku i domu podaruje dozu osobnosti i unikatnog izgleda. Ovog puta za oko nam je zapeo profil Sandre Apperloo koja stoji iz brenda The Pottery Parade. Talentirana dizajnerica u svojoj ponudi ima poprilično posebne vaze koje su ukrašene točkicama, cvjetnim uzorkom i sličnim detaljima koji cjelokupan izgled podižu na jednu posve novu razinu. Također, svaki predmet ima svoju osobnost i priču, pa možemo zaključiti da je riječ o detaljima koji će vrlo lako pronaći svoje mjesto u različitim interijerima i stilovima uređenja.

Osim samih vaza, u ponudi su i različite zdjelice, šalice i tanjurići koje također možete koristiti u formi dekoracije, ali i kao simpatičnu kutijicu za nakit ili slične sitnice. Budući da smo sigurni da je ovo odlična ideja za poklon dragoj osobi, u nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih komada The Pottery Parade keramike za koje vjerujemo da će vas potaknuti da osim najboljoj prijateljici, i sebi poklonite jedan unikatan i poseban ukrasni predmet!

Objavljeno: 16.06.2020. u 14:16

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p