DIZAJN I ARHITEKTURA

Preslatki komadi keramike koji su nas osvojili na prvi pogled!

Ručno rađeni, unikatni komadi kakve obožavamo!
Neodoljivo dizajnirani komadi keramike sjajan su način da u svoj dom unesete dozu individualnosti i umjetnosti, a zahvaljujući Instagramu, na kojemu u posljednjih nekoliko godina keramički zanat doživljava pravi procvat, sve češće pronalazimo kreativne individualce koji ne prestaju očaravati svojim kreacijama, a koje bismo rado uvrstili u svoj dom!

Brend koji nam je ovoga puta zapeo za oko - Ambre Jeanne nastao je u Francuskoj, a našu je pažnju zaokupio svojim nježnim dizajnom i preslatkim motivima koji krase jednostavne, a toliko jedinstvene komade šalica, vaza, tanjurića, zdjela i ostalog posuđa koje će smo odmah poželjeli strpati u košaricu! A ono što nam se posebno sviđa jest sam proces izrade koji podrazumijeva zanatsku proizvodnju, ali i činjenicu da je svaki komad nastao s mnoštvom strpljenja i ljubavi, zahvaljujući kojoj je baš svaki komad iz Ambre Jeanne asortimana poseban i unikatan. Iza cijele priče o Ambre Jeanne brendu stoji djevojka Dorothee koja posebnu pažnju pridaje održivoj proizvodnji; Sve predmete izrađuje isključivo od dva materijala - kamenina i porculana, a svu glinu reciklira kada je god moguće!

 
Sigurni smo kako ćete u Ambre Jeanne kolekcijama pronaći barem nekoliko komada u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, a kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili neke od naših favorita koje smo odmah poželjeli uvrstiti u postojeću kolekciju. Sve artikle pronađite na službenoj stranici!
Foto: Instagram
Objavljeno: 18.09.2022. u 21:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p