DIZAJN I ARHITEKTURA

Primark ima genijalnu “nostalgičnu” kolekciju božićnih dekoracija koja će vas u trenutku vratiti u djetinjstvo!

Kolekcija koja će oduševiti sve ljubitelje tradicionalnih božićnih ukrasa!
Sigurni smo kako se dobro sjećate nekadašnjih blagdana i zajedničkih, obiteljskih ukrašavanja koji su nekada bili mnogo skromniji nego što je slučaj danas; Blagdanske ukrase mahom su činili crveni, zlatni i zeleni ornamenti, a obožavani karirani uzorak isprepleten istim bojama nalazio se na gotovo svakom blagdanskom stolu. Iako danas na policama trgovina pronalazimo zaista bezbroj opcija i stilova za božićnu dekoraciju, moramo priznati kako i tradicionalni Božić ima svoje čari!

A to dobro zna i obožavani Primark koji je ove sezone svojim kupcima odlučio ponuditi nešto drugačije i predstavio svoju najnoviju “Nostalgičnubožićnu kolekciju koja je kao stvorena za sve one koji ne priznaju moderne božićne ukrase već preferiraju - klasike! Tradicionalne božićne ukrase odlikuje već spomenuta, prilično skromna paleta boja i nezaobilazni prirodni materijali poput drva i raznog zimzelenog bilja. Tu su i nezaobilazni, jednostavni božićni jastučići, kao i brojni drveni ornamenti koji će, uz nekoliko staklenih ukrasa, izgledati sjajno u baš svakom domu. Iako se Primark prilikom predstavljanja ove kolekcije vjerno držao klasike, istovremeno je dokazao kako i nostalgični božićni ukrasi mogu biti moderni; Tako ćete pronaći i nešto drugačije, a opet prilično jednostavne kuglice za bor s preslatkim rogovima sobova, a tu su i tradicionalni božićni tanjurići koji će sjajno poslužiti vašim mališanima prilikom priprema za doček Djeda Božićnjaka!

Cjelokupnu kolekciju pronaći ćete na službenoj Primark stranici na kojoj ujedno možete i naručiti svoje favorite, a kako bismo vam barem malo olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše omiljene  dodatke koji su nas oduševili na prvu!

Jastuk (£10.00)

 Zdjelice (£10.00)

 Čarapa (£4.50)

 Prekrivač (£17.00) 

 Ornament (£1.80)Girlanda (£4)

 Jastuk (£8)

 Tanjurić (£4.50)

 Dekoracija (£4.50)

 Kuglice (£12.00)

 Držači za salvete (£3.00)

 Staklene kuglice (£9.00)

Foto: Primark, Instagram
Objavljeno: 28.11.2022. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p