DIZAJN I ARHITEKTURA

Primark ima najljepšu i najšareniju kolekciju detalja za dom iz koje želimo baš sve!

Komadi koji su nas osvojili na prvu!
Proljeće je službeno započelo, a ako već niste odabrali nekoliko ključnih statement komada koji će unijeti novu atmosferu u vaš dom, ne tražite dalje jer apsolutno smo sigurni kako Primarkova najnovija ‘mood boosting’ kolekcija ima baš sve što vam je potrebno za pretvaranje vaše omiljene prostorije u šarenu, veselu oazu. I zaista, gotovo sve artikle koji već mjesecima viđamo na šarenim Instagram profilima pronaći ćete u ovoj kolekciji, a mahom je riječ o komadima koje je doslovce ne moguće ne primijetiti u prostoru.

Bez obzira na to jeste li u potrazi za novim ukrasima koji će zauzeti počasno mjesto na vašem stoliću za kavu ili pak želite osvježiti cijelu sobu, Primarkov najnoviji asortiman šarenih dodataka za dom zasigurno će sadržavati barem nekoliko komada koji će vam savršeno odgovarati. Od nestvarnih svijećnjaka inspiriranih disko kuglama pa sve do pastelnih vaza i najljepših keramičkih šalica koje bismo najradije izložili u kuhinji, moramo priznati da dugo nismo toliko promišljali o favoritima iz kolekcije kao što je slučaj s najnovijim Primarkovim asortimanom. Kako iz Primarka i  sami kažu: ‘Ova kolekcija potpuno će osvojiti Instagram generaciju’, a osim toga, sigurni smo kako će pokrenuti i lavinu novih trendova u regiji koje ćemo zasigurno uskoro viđati i na policama ostalih trgovina.
 
Detalji za baš svaku prostoriju

U kolekciji ćete pronaći šarenilo i među tanjurima te priborom za posluživanje koji dolazi u duginim bojama i koji će uljepšati baš svaki obrok, a tu je i odličan asortiman izrazito povoljnih prostirki za kupaonicu koji će u trenutku podignuti cijeli vaš prostor. Dodajte pokoji kičasti slogan na zid vaše kupaonice ili pak odaberite neke od šareno oblikovanih dizajna, i napokon kreirajte prostor o kakvom ste uvijek sanjali! Kolekciju potražite ovdje!

Kupaonski otirači (£8)

Šarena šalica (£3.50)

 Disco svijećnjak (£4)

 ‘Disco’ natpis za zid (£6)

 Kockasta vaza (£7)

 Otirač duga (£8)

 Tanjuri ( od £4.50)

Foto: Primark
Objavljeno: 23.03.2023. u 13:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p