DIZAJN I ARHITEKTURA

Primark ima odlične trendy detalje za dom u koje smo se zaljubili na prvi pogled!

Ponuda iz koje želimo baš sve!

Primark je jedan od onih dućana u kojima bismo mogli provesti zaista cijeli dan! Upravo zato nas je oduševila njihova nova web stranica koja, iako ne dozvoljava kupcima da shoppingiraju na način da im željeni proizvod stigne na kućnu adresu, stranica omogućava kupcima da provjere nalazi li se artikl koji im se sviđa u najbližoj dostupnoj trgovini. A s obzirom na to da su proljetna preuređenja u punom jeku, požurili smo zaviriti u najnoviji Primarkov ''home'' asortiman koji nas je, kao i uvijek, potpuno oduševio.

Prilikom shoppingiranja u Primarku vrlo često u košarici završi i previše stvari koje prvotno nismo ni htjeli kupiti, a koje nam na koncu ni ne trebaju. Usprskos i više no povoljnim cijenama kojima se mogu pohvaliti gotovo svi artikli s potpisom Primarka, sigurno vam se više puta dogodilo da vas je konačan iznos svega što ste utrpali u vrećice poprilično iznenadio. A kako bi bar malo savjesnije obavljali shopping u Primarku, savjetujemo da koristite njihovu web stranicu na kojoj ćete s lakoćom kreirati wish listu, saznati gdje se nalaze željeni artikli i prilikom sljedeće kupovine - imati detaljan popis stvari koje namjeravate kupiti. Sigurni smo kako će i vas osvojiti najnovija kolekcija detalja za dom među kojom smo našli pregršt sitnica koje smo odmah poželjeli uklopiti u naše interijere!

Kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izvojili neke od favorita koji uključuju prekrasne ukrasne postere, jastuke, vaze, prekrivače, ali i poneki komad namještaja koji će sjajno izgledati u baš svakom interijeru. Potpune kolekcije potražite na linku!

Jastuk (£3.00)Kutija s cvijećem (£8.00)Slika (£4.00)Jastuk (£10.00)Ukras (£2.50)Košara (£8.00)Drveni stalak za kupaonicu (£13.00)Makrame ukras (£2.50)Vaza (£8.00)Lampa od himalajske soli (£10.00)Sukulenti u vazi (£6.00)Komoda od ratana (£60.00)

Foto: Primark
Objavljeno: 28.04.2022. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p