DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo brend koji izrađuje divne tapete koje će podignuti svaki dom

Detalj koji može transformirati cijelu prostoriju!

Govorimo li o tapetama prva asocijacija vrlo vjerojatno su sedamdesete godine i zagasite nijanse koje i nisu izgledale najatraktivnije. Međutim, stvari su se promiljele nabolje i tapete su postale ultimativni hit u uređenju interijera, a činjenica kako ih danas možete pronaći s vrlo zanimljivim detaljima i uzorcima, dodatno nas potiče da ih što prije nabavimo!

Kao što smo spomenuli, tapete je dugo pratio glas pomalo staromodnih detalja koje je bolje zaobići, ali tapete koje danas možete pronaći u potpunosti mijenjaju mišljenje. Naime, riječ je o vrlo estetičkim posebnim dekoracijama koje u tren oka svaki prostor čine posebnijim i zanimljivijim. Instagram je odavno postao mjesto na kojem u svega nekoliko klikova možemo pronaći zanimljive i talentirane kreativne, a ovog puta riječ je o brendu ŠTOF & TAPET koji stoji iza doista divnih i unikatnih tapeta.

Govorimo li o uređenju interijera tapetama, morate imati na umu da samo jedan dio zida u prostoji valja obložiti kako bi se izbjeglaprezasićenost te također obratite pažnju na boje i uzorke i prilagodite ih prostoriji. Nadalje, osim divnog izgleda tapete su i vrlo funkcionalne jer se lako održavaju, a jednom kada vam dosade možete ih zamijeniti nekim drugim te na ta način svako malo u prostor unijeti svježinu. Spomenuti brend ŠTOF & TAPET u svojoj ponudi ima sjajne tapete od kojih su nam ponajviše za oko zapele one koje rekreiraju drveće, odnosno listove i šumu, ali i zanimljive geometrijske oblike u koje će se zaljubiti svi ljubitelji minimalizma. Budući da smo ušli u novu godinu, pravi je trenutak da se odlučite za životne promjene koje će unijeti vedrinu, a zanimljive tapete su definitivno korak koji će u tome pomoći.

Objavljeno: 05.01.2020. u 00:00

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p