DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo brend koji radi najljepše personalizirane posude za pse i mačke!

Preslatki detalji za najdraže četveronošce!

Sigurni smo kako ćemo se u tren oka složiti da kada su u pitanju četveronožni čupavci, nema toga što za njih ne bismo učinili. Tako osim neizmjerne ljubavi i svakodnevnog veselja, kućne ljubimce volimo počastiti s posebnim poklonom koji je napravljen specijalno za njih. Baš iz tog razloga, odlučili smo pronaći brendove koji se bave izradom personaliziranih posudica za pse, mačke i ostale manje životinje, a pronašli smo na jedan domaći koji nas je oduševio na prvi pogled!

Personalizirane keramičke posudice za četveronožne prijatelje zvuče tako dobro, a još bolje zvuči i činjenica da ih možete nabaviti u asortimanu domaćeg brenda Nyushka. Ovaj mali poduzetnički pothvat pokrenut je od strane mladog para, Tihane i Damjana Moškatelo, koji su svoju ljubav prema životinjama htjeli iskazati i kroz fizički proizvod. Oduvijek su bili okruženi životinjama, a trenutnu užu obitelj uveseljava 6 pasa i 3 mace, od kojih je svatko poseban na svoj način. Upravo tu posebnost htjeli su dodatno naglasiti i kroz personalizirane zdjelice.

 „Svijet peseka i maca vrti se oko tri stvar. Spavanje, hrana i igra zar ne? Kada smo uzeli sve u obzir, shvatili smo da svoje krevetiće svi imaju, prostor za igru je uvijek i svugdje, no vrijeme najveće radosti je trebalo kvalitetno istaknuti - hrane! Posebnost svake od naših njuški zahtijevala je pravu zdjelicu – kvalitetni materijali, boje, moderni izgled, anatomska prilagođenost i naravno personalizacija! I tako su nastale Nyushke.“ - objašnjavaju Tihana i Damjan

Nyushke keramičke posude nalaze se na stabilnom i efektnom postolju od bambusovog drva koji je dodatno ojačan silikonskim suzama kako bi se spriječilo klizanje zdjelice tijekom najdražih minuta u danu svakog ljubimca. Cjelokupni proizvod je iznimno estetičan pa se izvrsno uklapa u domove i najmodernijih trendi njuški.

Trenutno su u ponudi dostupne 3 boje – mramorno siva, mramorno roza i mat zelena, a tu su i tri veličine - S,M i L. S veličina (400ml) namijenjena je za zekonje, mace i manje pse do 8kg zapremnine do 250g hrane. M veličina (850ml) namijenjena je za pse srednjeg rasta do 20kg, zapremnine do 450-500g hrane. L veličina (1800ml) namijenjena je za veće pasmine iznad 20kg, zapremnine do 1100g hrane. Sve tri veličine idealne su i kao zdjelice za vodu obzirom na to da se na keramici puno manje stvaraju svima nam poznate mrlje od kamenca za razliku od plastičnih/metalnih zdjelica.

 Ljubav prema životinjama i njihovim osobnostima bila je glavna motivacija za ovu malu, ali predivnu poduzetničku priču, a iako to ne ističu kroz svoj Nyushke profil, Tihana i Damjan nerijetko pomažu napuštenim psima i mačkama u pronalasku zauvijek doma, a ova priča samo je dodatni poticaj za njihov veći angažman. Stoga, želite li iznenaditi svog kućnog ljubica ili pak poklonit originalan poklon dragoj osobi koja također ima ljubimca, s Nyushka personaliziranim posudicama nema greške.

Sve detalje oko dizajna i narudžbe možete saznati putem sljedećeg linka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.07.2021. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p