DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo brend koji stoji iza najljepših keramičkih detalja!

Prekrasni motivi koje ćete poželjeti u svom domu!

Keramički detalji su bez imalo razmišljanja nepresušan izvor inspiracije, ali i ljepote za koju sa sigurnošću možemo reći da dom čini toplijim i ljepšim mjestom. Također, nije nikakva tajna da je Instagram unazad nekoliko godina postao prava mala oaza na kojoj u svega nekoliko klikova možemo pronaći talentirane umjetnike koji nas svojim radom jednostavno oduševljavaju, a zadnje nam je za oko zapeo poseban brend čija keramika osvaja na prvu!

Third Wheel Ceramics je kanadski brend keramike osnovan 2018., a iza kojeg stoje dvije sestre Khiha and Sable MacFarlane. Posebnost Third Wheel Ceramics je u tome što je baš sve ručni rad, svaki detalj i ilustracija, a sama ideja brenda zalaže se za unikatne detalje koji imaju prepoznatljiv stil, ali i način proizvodnje, odnosno korištenje materijala koji nisu štetni za okoliš. Osim poslovne filozofije koja bi trebala poslužiti kao primjer drugima, ono što nas je osvojilo su prekrasne zemljane nijanse vješto ukomponirane s nešto upečatljivijim detaljima koji u konačnici tvore poprilično posebne komade za koje smo sigurni da malo koga ostavljaju ravnodušnim.

U ponudi se mogu pronaći elegantni i jednostavni primjerci, kao i oni nešto razigraniji, stoga ne sumnjamo da će svatko pronaći nešto za sebe, ali možda i inspiraciju za poklon dragoj osobi. S ovakvim keramičkim detaljima možete biti sigurni da ćete dom upotpuniti na pravi i poseban način, a odlučite li se za cijele setove, kultura ispijanja čaja ili kave bit će još slađa i ukusnija. Kad smo naveli sve prednosti ove prekrasne keramike, ne preostaje ništa drugo nego zaviti u online shop i već danas pronaći nešto za sebe!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2020. u 10:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p