DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo brend sa šarmantnim hrvatskim poštapalicama koje će vam izvući osmijeh na lice

Puro Amor Design je sve što nam je nakon ljeta potrebno!

Iako neki od nas još uvijek uživaju u beskrajnom upijanju sunčevih zraka, brončanom tenu i ukusnim koktelima, jesenski period i bliže je nego što se u ovom trenutku čini, a kako biste izbjegli standardno negodovanje uzrokovano otpadanjem prvog lišća, simpatični modni dodatci, ali i oni kućni, savršen su način za zadržavanje dobrog raspoloženja.

Moramo priznati kako nam u posljednje vrijeme pažnju najviše odvlače zanimljivi pojedinci koji svoju kreativu, znanje i ideje pretaču u interesantne proizvode. Ovog puta bespuća Instagrama dovela su nas do profila pod imenom Puro Amor koji nas je osvojio na prvi pogled. Naime, riječ je o preslatkim torbama, ali i jastucima, šalicama i ostalim sitnicama koje sadrže poznate hrvatske poštapalice poput Ko to more platit?, Samo da zapalim?, Nema problema…i brojne druge za koje se možemo složiti kako su dio žargonskog vokabulara kojeg je teško izbjeći. Iako sigurno znate, značenje tih poštapalica nerjetko i nije ono koje same riječi označavaju, već nešto posve drugo što cijeloj priči i ovoj zanimljivoj ideji daje posebnost i šarm.

Puro Amor Design nastao je sasvim slučajno, a iza njega stoji Dragitza Rastegorac Grubisic, Peruanka hrvatskih korijena koja je spletom okolnosti svoje mjesto pronašla upravo u Zagrebu te započela ovaj unikatan kreativni projekt. Dragitza je svoju ljubav ka izražavanju i kreativnom stvaranju najprije započela na engleskom jeziku no kako je i sama bolje željela naučiti hrvatski jezik, pozorno je slušala razgovore te bilježila izraze i tako počela s apliciranjem istih na šalice, a kasnije i na ostatak detalja.

Kao što smo napomenuli, ono što osvaja na prvi pogled je spontanost i istinitost simpatičnih parola u kojima smo sigurni da ćete pronaći sebe ili svoje bližnje, stoga se radi i o vrlo drugačijem i posebnom poklonu kako sebi, tako i dragoj osobi. Proizvodi se trenutno mogu nabaviti online i u trgovini koja se nalazi u Jurišićevoj 19, stoga požutite po svoj primjerak simpatičnih predmeta Puro Amor Designa jer garantiramo da nećete ostati razočarani.

Objavljeno: 19.08.2019. u 12:48
Tagovi: dizajn

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p