DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo divne maskice za mobitel koje osvajaju na prvi pogled

Unikatne maskice iz kreativne radionice ilustratorice Carle Llanos

Nije potrebno dodatno napominjati kako je mobitel već neko vrijeme puno više od same praktičnosti te da svoj uređaj volimo ukrasiti posebnim i drugačijim maskicama koje sigurno neće proći nezapaženo. Pronaći unikate maskice danas i nije velik problem, ali ipak uvijek iznova uspijemo ostati oduševljeni zanimljivim i drugačijim dizajnom!

Poznato je kako je Instagram postao svojevrsna meka mladih dizajnera i kreativaca koji upravo ovu platformu koriste kao poligon za promociju i prodaju vlastitih uradaka. Ovog puta za oko nam je zapeo profil imena carlallanosillustrations iza kojeg se krije dizajnerica Carla Llanos. Naime, ova djevojka na svom profilu nudi divne i zanimljive ilustracije koje aplicira na različite predmete, a jedni od njih su i maskice za mobitel. Prepoznatljiv dizajn, tople boje i interesantni motivi defintivno su elementi koji privlače na prvi pogled, pa nema baš nikakvog razloga da ne nabavite ove posebne maskice te svoj mobitel personalizirate na drugačiji način i pritom odskačete od svih ostalih.

Što se tiče dizajna, dizajnerica nudi one koji objedinjuju jednostavne linije, ali i različite likove, pa ne sumnjamo da će svatko pronaći onaj jedan dizajn koji najviše odgovara osobnoj estetici. Nadalje, ove maskice možete naručiti putem Instagrama, ali i Etsy platforme na kojoj možete saznati i sve ostale potrebne detalje, a mi smo u nastavku izdvojili nekoliko primjera za koje ne sumnjamo da će zaokupiti vašu pažnju i potaknuti vas na brzinski shopping.

Objavljeno: 03.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p