DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo još jedne neodoljive šalice iz kojih ćete s guštom ispijati jutarnju kavu!

Predivne i posebne!

Nije nikakva tajna da nam je keramika strast, a tim više kada pronađemo predivne predmete koji su načinji od strane domaćih kreativaca. Tako smo ovog puta skrolajući bespućima Instagrama naišli na Bréza Ceramics, divan domaći brend iza kojeg se krije Stela Kovačić!

Minimalizam i decentan dizajnerski potpis je tek nekoliko riječi s kojima bismo mogli opisati predivne keramičke rukotvorine Stele Kovačić. Ipak, za oko su nam najviše zapele divne šalice koje dolaze u vrlo jednostavnom dizajnu, ali su upotpunjene suptilnim detaljima, igrom zemljanih tonova i uzorcima koji čine razliku. Upravo su ove šalice idealan odabir volite li praktičnost i funkcionalnost pomiriti s pročišćenom estetikom i jutarnju kavu ili čak ispijati iz doista posebnih šalica.

Isto tako, osim šalica u ponudi se mogu pronaći i tanjuri, a što se tiče motiva, prevladavaju biljke, geometrijske šare i sl. Naravno, apsolutno sve što možete pronaći u asortimanu ovog brenda je ručni rad što znači da je riječ o unikatnim detaljima koje se isplati ‘pospremiti’ na svoju policu. Stoga, iako vjerujemo da poticaja i motivacije za kupnju ovih šalica i posuđa ne nedostaje, u nastavku smo izdvojili nekoliko favorita za koje ne sumnjamo da će i vama ukrasti pažnju.

Cijelu ponudu potražite na Instagramu ili službenoj stranici!

Foto: Instagram
Objavljeno: 22.09.2021. u 15:10

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p