DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo najljepše keramičke šalice u minimalističkom stilu koje smo poželjeli odmah!

Prekrasan dizajn domaćeg proizvođača!
U posljednjih deset godina izrada predmeta od keramike doslovce je procvjetala, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj, u kojoj se u posljednje vrijeme sve češće otvara neki novi umjetnički studio s neodoljivim keramičkim kreacijama, a domaćih kreativaca koji se odluče okušati u ovom ručnom radu - sve je više!

Tako je i Zagreb proteklu godinu postao bogatiji za jedan novi, zaista poseban keramički studio imena - Beshland. Smješten na zagrebačkim Ravnicama, Beshland vodi kreativka Mateja Šijan , koja je nakon povratka iz Engleske upravo u Zagrebu odlučila pokrenuti vlastiti posao. Nedugo nakon, Mateja je otvorila prekrasno dizajniran, minimalistički studio u kojemu možete razgledati sve njene nove kreacije, ali i sudjelovati u brojnim druženjima i radionicama koje se često održavaju u Beshlandu. Sve detalje o terminima i prijavama pratite na službenom Instagram profilu ili na službenoj web stranici na kojoj ujedno možete i kupiti sve Beshland proizvode.
Glavna inspiracija za Matejine kreacije dolazi iz, kako sama kaže, sjećanja prikupljenih tijekom života u različitim zemljama i kulturama. Biti okružen i upoznati ljude iz cijeloga svijeta najveća je motivacija koja Mateju pokreće na stvaranje novih kreacija od keramike, bilo da se radi o neodoljivim keramičkim šalicama koje su nam odmah zapale za oko ili pak o minimalističkoj skulpturi koja će se sjajno uklopiti u baš svaki moderan prostor. Svaki Matein komad je unikatan, izrađen različitim tehnikama i metodama, ručno teksturiran i glaziran, a sasvim smo sigurni kako ćete na službenom web shopu pronaći barem jedan komad po vašoj mjeri! 
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.10.2022. u 11:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p