DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo najljepše maskice za mobitel koje ćete odmah poželjeti!

Tako divne, ali i vrlo kvalitetne!

Iako maskice za mobitel već odavno nisu nikakva novina, odnosno navikli smo da su nam nadohvat ruke dostupne razno razne varijante, moramo priznati kako smo ovog puta naišli na brend čija nas je ponuda u potpunosti oduševila. Naime, iako je estetski dojam ono prvo što primijetimo kod maskica za mobitel, vrlo je važna i njihova kvaliteta i izdržljivost, a brend kojeg smo otkrili savršeno pomiruje obije strane!

Riječ je o brendu Burga, a sjajna je vijest što dostavlja i u Hrvatsku, stoga ako to poželite vrlo brzo možete uživati u divnim maskicama za koje ne sumnjamo da ćete dobiti puno pitanja. Ono što ovaj brend definitivno izdvaja iz mase je nešto upečatljiviji dizajn, savršena izrada, ali i topliji kolorit koji je sjajno ukomponiran u motive koji se mogu pronaći. Također, osim maksica, možete kupiti i matching kutijice za slušalice što je svakako koristan i praktičan dodatak koji nam svima treba.

Budući da su pred nama vrući ljetni dani, nama su za oko zapele maskice s motivima koji savršeno pristaju najdražem periodu godine, a to su razne varijante tropskih detalja, ali i jednostavne primjerice točkice koje u kombinaciji s pastelnim bojama daju sjajnu maskicu koja će privlačiti sve poglede. Isto tako, iako ih uglavnom želimo u vlastitoj kolekciji, Burga maskice su ujedno i idealan poklon dragoj osobi pa ako nemate ideju što pokloniti, a želite nešto istovremeno jednostavno i posebno, imamo nekoliko prijedloga s kojima sigurno nećete pogriješiti!

Cijelu ponudu potražite na sljedećem linku!

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.05.2021. u 13:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p