GREEN

Pronašli smo najljepše ‘Monstera’ tepihe koji će oduševiti ljubitelje ove prekrasne biljke!

Omiljeni zeleni ljubimac kao inspiracija za najljepšu dekoraciju u prostoriji
Osim što se u posljednjih deset godina nametnula kao jedna od najpopularnijih biljki u modernom svijetu, Monstera - tropska biljka s velikim, prepoznatljivim i osebujnim listovima postala je popularan motiv i u uređenju interijera. Njen jedinstven oblik u kombinaciji sa živopisnim zelenim listovima čini ovu biljku vizualnu privlačnom i svestranom, barem kada je riječ o uređenju doma.

A kada je riječ o dekorativnim elementima s motivom Monstere, oni koji su nam najviše zapeli za oko definitivno su tepisi. Zahvaljujući bespućima interneta, možete ih pronaći u nizu dizajna, od realističnih prikaza pa sve do stiliziranih interpretacija. Ovakvi tepisi obično se izrađuju od raznih materijala, poput vune, sintetičkih vlakana, ali i prirodnih materijala poput jute. U svakom slučaju, popularnost tepiha s motivom lista Monstere buknula je i zahvaljujući sve većem interesu za uzgojem bilja, što je naknadno potaknulo popularnost botaničkih printeva i motiva u svim mogućim izdanjima.

Gdje kupiti Monstera tepih?

I zaista, korištenje botaničkih printeva, uzoraka i motiva svakom prostoru dodaje dašak svježine, stvarajući tako umirujuću, zen atmosferu. U isto vrijeme, ovakvi dekorativni elementi trenutno su vrlo trendi i sjajno će se uklopiti u svaki moderan dom, bez obzira na to kakav stil njegujete. Monstera tepihe pronašli smo na nekoliko online adresa koje možete potražiti klikom na Instagram profil pojedinog modela, a one najljepše, koji će vas zasigurno inspirirati za vaše sljedeće uređenje doma, otkrijte u nastavku članka!

Foto: Instagram
Objavljeno: 31.07.2023. u 16:30

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p