DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo najljepšu šarenu posteljinu koja će podignuti svaki interijer!

Posteljina koja nas je osvojila na prvu!
Posteljine nikada nisu bile toliko popularne u svijetu dizajna kao što je to slučaj posljednjih par sezona; S fokusom na brigu o sebi samima, pojedinci sve više ulažu u svoje slobodno vrijeme, zdravije navike i zdravlje općenito, a ono svakako podrazumijeva i kvalitetan san koji je od ključne važnosti za opću dobrobit svakog ljudskog bića…

A kvalitetan san podrazumijeva i kvalitetnu posteljinu koja je ove sezone jedan od najljepših dodataka koji će podignuti baš svaku prostoriju. I dok su se prošle sezone favorizirali prigušeniji stilovi i tonovi, trendovi spavaćih soba za 2023. godinu ukazuju na ponovno oživljavanje uzoraka, boja i dizajna koji sobama daju “puniji” izgled. Tako smo ovoga puta odmah zamijetili najnoviju kolekciju posteljine koju potpisuje omiljeni brend H&M Home, a koja nas je svojom vedrom paletom boja u sekundi transportirala u proljetne dane kojima se posebno radujemo. Kolekcijom mahom dominiraju prugice, a sigurni smo kako će vam se jednako dopasti i jednobojni komadi koji su toliko upečatljivi upravo zbog svoje bogate palete boja koja na trenutke podsjeća na kultne “Benetton” nijanse!
 
Ono što nam se posebno svidjelo jest činjenica da je svaki komad posteljine načinjen od recikliranog pamuka, stoga su ovi komadi posteljine savršeni za alergičare, ali i sve one koji preferiraju kupovati održive komade koji čuvaju naš okoliš! Naše omiljene modele izdvojili smo u nastavku članka, a cjelokupnu kolekciju potražite ovdje!

Komplet duplih navlaka za poplun (£34,99)

 Komplet prugastih navlaka za poplun (£34,99)

 Jastuci (£3,99)

Komplet prugastih navlaka za poplun (£34,99)

 Plahta (£8,99)

 Plavi prekrivač (£34,99)

 Komplet prugastih navlaka za poplun (£34,99)

 Komplet jednostrukih navlaka za poplun (£17,99)

Foto: H&M Home, Instagram
Objavljeno: 16.01.2023. u 13:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p