DIZAJN I ARHITEKTURA

Pronašli smo slastičarnicu koja će oduševiti ljubitelje roze boje!

'Baby Pink' dizajn interijera u potpunosti je zaludio internet

Od kada je Pantone 2016. godine proglasio rozu bojom godine, ona u potpunosti je preuzela modnu i namještajnu industriju svojim djevojačkim šarmom i neutralnošću koje su u sljedećih par godina postale simbol dobrog ukusa, a koje su u potpunosti zavladale najljepšim svjetskim kafićima.

A da za posjet bajkovito rozom, dizajnerski uređenom interijeru ne morate potegnuti do velikih metropola kao što su London i New York potvrđuje Nanan; jedno od najatraktivnijih mjesta u sve popularnijem poljskom gradiću Wroclavu koje je ujedno proglašeno jednim od najljepših kafića u Poljskoj. Maleni prostor plišanog interijera u potpunosti je uredila poznata poljska dizajnerska tvrka Buck Studio koja je pri uređenju iskoristila čak 50 nijansi roze boje koje krase površine prekrivene retro materijalima kao što su baršun i mramor. Nanan, francuski izraz za slatkiše, inspirirao je dizajnere na stvaranje potpuno rozog interijera koji se savršeno uklapa u samu tematiku lokala koji je specijaliziran upravo za izradu slastica.

Ovalne motive koji prevladavaju prostorom možete uočiti u prozorima, vratima, stolovima i svjetiljkama, a u kombinaciji s nijansama roze neodoljivo podsjećaju na kadar iz jednog od filmova legendarnog Wed Andersona. Ovaj bajkoviti, maleni prostor, kapaciteta 14 gostiju, svojim dizajnom poziva na šarene, izrazito fotogenične makarone, kolače, sitne praline i ostale tradicionalne francuske deserte i peciva s Nanan potpisom za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvu!

Nanan se otvorio prije dvije godine i brzo je postao jedno od najatraktivnijih mjesta za izlazak u Wroclawu, bilo da se radi o dnevnoj kavi, uz koju morate probati jednu od ukusnih slastica koje nude, ili večernjoj čaši ukusnog Prosecca.

Objavljeno: 18.01.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p